Süper anneler Yolanda Hadid ve Kris Jenner'dan tüyolar
DEFİLE

Süper anneler Yolanda Hadid ve Kris Jenner'dan tüyolar

Ünlü isimlerin onlardan daha ünlü anneleri Yolando Hadid ve Kris Jenner anlatıyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2019

Biri; Gigi Hadid, Bella Hadid ve Anwar Hadid'in diğeri ise Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner ve Rob Kardashian'ın annesi... Hollywood'un iki ünlü ismi Yolanda Hadid ve Kris Jenner, çocuklarını nasıl yetiştirdiklerini anlattı.

Yolanda Hadid ve Kris Jenner, Harper's Bazaar dergisinin ekim sayısına konuk oldu. Nasıl annelik yaptıklarını anlatan ikiliden Hadid, "Benim çocuklarım huy olarak birbirlerine benzemez, bu nedenle onları farklı yerlere yönlendirdim. Özellikle kız çocuklarının kameralar karşısında büyümemesi ve vücutları hakkında eleştirilmemesi gerekir. Aşık olup, acı çekmeleri, eğitim görmeleri, arkadaş sahibi olmaları ve tüm bunları tek başına yaşamaya başlamadan önce öğrenmeleri gerekir" dedi.

Jenner ise şöyle konuştu: "Onlara küçük yaşlarda terbiye vermeye çalıştım. Kendi küçük kabilemin lideri gibiydim. Kim, 13 yaşındayken her şeye sahipti, bunun bilincindeydi ve çalışmak istedi. Paris Hilton onun ilk müşterilerindendir. Daha sonra babasından aldığı borç parayla ticaret işine girdi" şeklinde konuştu.