2020 Emmy Ödülleri'nde Sürpriz Friends Buluşması
DEFİLE

2020 Emmy Ödülleri'nde Sürpriz Friends Buluşması

Gecenin Emmy Ödülleri, eski dostlar Jennifer Aniston, Courteney Cox ve Lisa Kudrow tören sırasında yan yana görünmesiyle beklenmedik bir şekilde mini Friends buluşmasına dönüştü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Eylül 2020

Sunucu Jimmy Kimmel, canlı şov sırasında "ev arkadaşları" Cox ve Kudrow'un katıldığı bir bölüm için Aniston'la sohbet ediyordu. "1994'ten beri birlikte yaşıyoruz," dedi, Aniston. Aniston-Cox-Kudrow, HBO Max'te merakla beklenen Friends buluşması özel etkinliğinin uzun süren hasretin ortasında ortaya çıktılar. Program, koronavirüs nedeniyle ertelenmesine rağmen, üçlüyü diğer kostarları Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) ve David Schwimmer (Ross) ile bir araya getirecek. Bu yalnızca ekibin harika bir show yaratmak için daha fazla zamanı olduğu anlamına da geliyor olabilir.

Aniston çıkım tarihi için "Süper olacak" dedi. "Biliyor musunuz? Bu bize, olacağından daha heyecanlı ve daha eğlenceli hale getirmemiz için daha fazla zaman verdi. Bu yüzden, ertelenmenin bardağın yarı dolu tarafı olarak görmeyi seçiyorum. Biz hiçbir yere gitmiyoruz. Friends'den asla kurtulamayacaksınız, üzgünüm. Hayat boyu bizimle kaldınız çocuklar. "

Özel bölüm, oyuncu kadrosunu orijinal Friends sahnesinde yeniden bir araya getirecek ve hit anları anımsatacak. Yine de yeni bir bölüm olmayacak. HBO yaptığı açıklamada, "Oyuncular sevdikleri karakterler olarak değil, kendileri gibi görünecekler" dedi.

Friends, televizyondaki 10 yılı aşkın süredir 60'tan fazla Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve toplamda altı ödül kazandı.