Alicia Keys'in Cilt Bakım Markası Soulcare Yakında Geliyor
DEFİLE

Alicia Keys'in Cilt Bakım Markası Soulcare Yakında Geliyor

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan markasıyla Alicia Keys, kozmetik sektörüne giriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Eylül 2020

Soulcare WWD'ye göre, adaçayı ve yulaf sütü mumu ve iki cilt bakım ürünü ile piyasaya sürülecek. Seri, temiz güzellik markası W3LL People'ın kurucu ortağı Dr. Renée Synder tarafından formüle edildi. WWD, E.l.f. W3LL People'ı bu yılın başlarında 27 milyon dolara satın aldı. Marka, 2021'de yedi farklı kategoride daha da fazla ürün piyasaya sürecek.

Basın bülteninde, "Keys'in kişisel cilt bakımı yolculuğunun ve dünyaya ışık getirme tutkusunun doruk noktası olan bu yeni yaşam tarzını yansıtan güzellik markası, Alicia'nın ruhsal sağlık ve fiziksel sağlık bağlantısı hakkındaki sohbetleri daha da keşfetmesini sağlayacak" diyor. "Kapsayıcı bir bakış açısı, otantik bir ses ve cilt dostu, dermatologlar tarafından geliştirilmiş, hayvanlar üzerinde deney yapmayan ürünleriyle marka, günlük yaşamımızdaki ritüeli onurlandırarak ve her alanda güzelliğe yeni bir anlam getirmeyi hedefliyor.

Our journey is just beginning #KeysSoulcare

A post shared by Keys Soulcare (@keyssoulcare) on Sep 23, 2020 at 9:16am PDT

Müzisyen ve en çok satan yazarlar araında 2016'da neden makyajsız bir yaşam tarzını benimsediğini açıklayan bir mektup kaleme aldı. "Evden her ayrıldığımda, makyaj yapmasam endişelenirdim: Ya biri bir fotoğraf çekmek isterse ?? Ya onu yayınlayacaksa ?? Ve hepsi, öyle ya da böyle, başkalarının benim hakkımda ne düşündüğüne fazlasıyla dayanıyordu "diye yazdı. Keys devam etti: "Çünkü artık kendimi saklamak etmek istemiyorum. Ne yüzüm, ne zihnim, ne ruhum, ne düşüncelerim, ne hayallerim, ne mücadelelerim, ne duygusal gelişimim. Hiçbir şey."

Birçoğu Keys'in makyaj yapmayı tamamen bıraktığı anlamına geldiğini düşünürken, durum böyle değildi. Bunun yerine, 15 kez Grammy kazanan Alicia, toplum içinde makyaj yapma (ya da yapmama) seçimini normalleştirmeyi hedefliyor. Keys'in sağlıklı cilt hakkında öğrendiği her şeyi, herkesin kullanabileceği bitkisel cilt bakım ürünlerine nasıl çevirdiğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Soulcare için ürünler, fiyatlar ve lansman tarihi hakkında daha fazla bilgi edindiğimizde bu hikayeyi güncelleyeceğiz.