Boğaz manzarasında lezzet şöleni
Dünya ve steak house mutfağının seçkin örneklerinin sunulduğu mönüsü ve deneyimli kadrosu ile dikkat çeken Sortie'dekiEtna Steak Restaurant, Boğaz manzarasına karşı lezzetli yemek yemenin ve eğlencenin herkesin hakkı olduğu mottosu ile kaliteden ödün vermeden herkesin bütçesine hitap eden özel mönüler hazırladı. Şef Kemal Kabadayı'nın hazırladığı içki dahil fiks mönüler Boğaz'ın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenlere lezzet şöleni sunuyor. Etna Steak Restaurant, Reina, Ulus29, Zihni gibi ünlü mekanlarda çalışan deneyimli isim Enver Polat tarafından işletiliyor.
Boğaz manzarasında lezzet şöleni
Polat, "Etna Steak'e haftanın her günü 23.15'e kadar rezervasyonla gelen konuklar, Sortie'nin kulüp bölümü için kapı giriş ücretini ödemek zorunda kalmıyor. Ayrıca sabah 03.00'a kadar Sortie'nin içinde hamburger servisi yapan tek mekan olarak da geç saatlerde acıkanlar için güzel bir alternatif sunuyoruz" diyor.
Boğaz manzarasında lezzet şöleni
Yaz mevsimine özel hazırlanan mönüler için Şef Kemal Kabadayı ile mutfağa giren Etna Steak Restaurant'ın sahibi, işadamı Serdar Uşaklı özellikle malzeme seçimi ve lezzet konusunda taviz vermemenin ilk prensipleri olduğunu söylüyor. Et yemeklerindeki marina yöntemleri ve kendine has özel sosları ile geleneksel lezzetlere farklı formlar kazandıran Etna Steak'in mönüsünde dikkat çeken ana yemeklerden bazıları şunlar:
Boğaz manzarasında lezzet şöleni
22 gün boyunca özel sosta bekletilen Etna Lokum, bonfile ve köftenin düğünü diye tanımlanan Etna Bonfile Köfte, New York Steak, Dallas Steak, Etna Sushi ve Antrikot...
Boğaz manzarasında lezzet şöleni
Alakart mönüsü ile olduğu kadar, özel seri yerli ve yabancı içki mönüsüyle de iddialı olan Etna Steak'in yaza özel hazırladığı fiks mönüler uygun fiyatlara servis ediliyor.
Boğaz manzarasında lezzet şöleni
Muhteşem Boğaz manzarasına karşı doyurucu, sağlıklı ve lezzetli seçimlerin yer aldığı yemekleri ile herkese hitap eden Etna Steak fiks mönülerinin içeriği ise şöyle: 8 çeşit meze başlangıç tabağı, ara sıcak olarak Etna Börek ve Mitte Köfte, ardından mevsim yeşillikli salata, ana yemek olarak Etna Köfte ve Dağ Kekikli Tavuk Izgara, son olarak ise bu mönüye meyve tabağı eşlik ediyor...