Gozo Tapas restaurant
Şamdan plus/Sinan Özedincik
Sişhane’de yeni açılan Gozo Tapas Restaurant, tapas ağırlıklı çağdaş mutfağı, kaliteli akustik sistemi ve genç sanatçıların eserleriyle bezenmiş farklı dekorasyon anlayışıyla konuklarına keyifli bir ortam sunuyor.
Hakan Arat ve Renk Üstay ortaklığında kurulan Gozo Tapas Restaurant, farklı konsepti ve mönüsünde yer verdiği İspanyol mutfağı başta olmak üzere uluslararası ve yerel lezzetlerle İstanbul yeme içme hayatına yeni bir soluk getirme iddiasıyla Şişhane’de açıldı.
Gozo Tapas restaurant
Tapasların yanı sıra çağdas füzyon konseptinde sunduğu yemek, salata ve tatlı seçenekleriyle de zengin bir mönüye sahip olan Gozo’nun executive chef’lik görevi Fatma Hasimoğlu tarafından yürütülüyor. Gozo, tapas ağırlıklı çağdaş mutfağı, kaliteli akustik sistemi ve genç sanatçıların eserleriyle bezenmiş farklı dekorasyon anlayışıyla konuklarına keyifli bir ortam sunuyor.
Gozo Tapas restaurant
Sıcak, soğuk, ekmek üstü olarak çeşitli lezzetlerin, küçük porsiyonlarla şarap eşliğinde sunulduğu tapaslar, çağdaş bir anlayışla, sadece İspanyol değil, diğer uluslararası ve yerel lezzetlerle harmanlanmış olarak servis eden mekan, damak zevkine düşkün olanların favori adresi olmaya aday. Akşam yemekleri sonrasında bar olarak hizmet vermeye devam eden Gozo, misafirlerine Anadolu ve İspanyol şparaplarından oluşan bir içki seçkisi sunuyor.
Gozo Tapas restaurant
Asma katındaki 20 kişilik özel yemek salonu ve keyifli ortamıyla, özel toplantılar, iş görüşmeleri, doğum günü, yıldönümleri, arkadaş toplantıları gibi buluşmaların Şişhane’deki yeni adresi Gozo Tapas Restaurant’ı mutlaka denemelisiniz.