Yeni açılan mekanlar
Şamdan Plus/Sinan Özedincik
Et restoranlarının en iddialılarından Günaydın Et, 26. subesini Etiler’de hizmete soktu. ‘Günaydın Steak House Etiler’ adıyla açılan restoran, farklı konsepti, Türkiye’de ilk kez sunulan değişik ve organik lezzetleriyle sektöre damgasını vurmayı hedefiyor...
Günaydın Et, Etiler’de 1.5 milyon dolar maliyetle çok iddialı bir restoran açtı. Günaydın Et’in 26. şubesi olan Günaydın Steak House Etiler, dekorasyonu, mönüsü ve servisiyle büyük ilgi çekiyor. Mekanın mutfagının başında ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu var.
Yeni açılan mekanlar
Mönüsünün tamamı organik ürünlerden hazırlanan restoranda, Batuhan Piatti Zeynioğlu’nun yaratıcılıkta sınır tanımadan hazırladığı mönüde yer alan pek çok lezzet Türkiye’de ilk kez etseverlerin beğenisine sunuluyor. Günaydın Et’in kendi bünyesinde en uygun şartlarda ve Günaydın kalitesinde ürettiği etlerden hazırlanan özel mönünün en önemli özelliği Türkiye’de sadece Günaydın Et’de sunulacak lezzetleri içermesi. İlklere imza atma özelliği ile hizmet veren Günaydın Et ile katkı maddesi içermeyen, tümüyle organik ve daha önce denenmemiş lezzetleri sayesinde Türkiye’de steak house konseptine sınıf atlatarak, bu alanda yeni bir devir başlatıyor.
Yeni açılan mekanlar
Ekmekten mayoneze her türlü malzemeyi restoran bünyesinde hazırlayan Günaydın Et’in deneyimli çalısanları, etseverlere yemeğin sova dönüştüğü bir şölen sunuyor. Yeni açılan Etiler şubesinde lezzet düşkünleri Türkiye’de bir ilk olan etten suşhi ‘beef suşhi’ ve dananın yanağından yapılan ‘veal bites’ın tadına varıyor. Ev yapımı sos ve garnitürlerle süslenmiş, çok özel...
Yeni açılan mekanlar
Fransız setlerinde servis edilen iştah açıcı haşlama en çok ilgi çekecek ikramlardan biri. Restoranda göze çarpan diğer lezzetler arasında dana pirzolasından hazırlanan ‘Fil Kulağı’ ve yine Türkiye’de ilk kez sunulan ıstakoz ve bonfilenin muhteşem kombinasyonu ‘Surf & Turf’ ile kuvvetli görselliğiyle göz doyuran ‘Steak House Crepe’ bulunuyor.
Yeni açılan mekanlar
Günaydın Steak House, müşterilerine lezzetli ve sağlıklı tatlar sunmanın yanında günün yorğunluğunu atmaları için sağlıklı ortamlarda ağırlıyor. Günaydın Et’in ortaklarından Cüneyt Asan, hem dekorasyon, hem de tüm yemeklerde kullandığı mucizevi ‘Himalaya Tuzu’nun havayı iyonize etme özelliğini renk terapisi ve sağlığa sayısız faydaları ile birleştirerek bir ilke daha imza attıklarının altını çiziyor. Yeni restoranlarında kullanılan Himalaya Tuzu’ndan yapılan duvar, misafirleri rahatlatmanın yanı sıra adeta tedavi ediyor. 800 adet tuğla ve toplamda 2 bin ton tuzdan oluşan tuz duvarı, restoranın üst katında bulunan 20 kişilik gruplar için dizayn edilen özel odaya da renk katıyor. 2012 yılı sonuna kadar Türkiye’de aynı konseptte minimum iki restoran daha açacaklarını belirten Günaydın Et’in kurucu ortağı Cüneyt Asan, 3 milyon dolarlık bir yatırıma imza atacaklarını söylüyor.