Lancome 2011 ilkbahar makyaj koleksiyonu
GÜZELLİK

Lancome 2011 ilkbahar makyaj koleksiyonu

Lancôme; doğal bileşenler, hafif dokular ve heyecan verici renkler arasındaki mükemmel uyumdan doğan ilk doğa dostu koleksiyonunu tasarladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Şubat 2011

70'lerin ruhunu lavanta tonlarından daha güzel ne simgeleyebilir? AaronDe Mey'in tasarımıyla, o dönemin yıldız rengi; yoğun olduğu kadar hafif ve doğal bir ışıkla ortaya çıkıyor. Lavantanın, altın ve gümüş parıltılarla zenginleştirilmiş sıcak ve soğuk tonlarını ve farklı pembe tonlarıyla disko cazibesini yeniden keşfedin.

İLKBAHAR KOLEKSİYONUNUN OLMAZSA OLMAZLARI

Le FrenchTouch Absolu
FrenchTouchmirası, modern ve değerli bir tasarımla yeniden yorumlanarak ve disko topundan esinlenilerek hazırlandı.

French Touch kült ve mutlaka sahip olunması gereken bir ruj: Sınırlı sayıda üretilmiş tasarımıyla, orijinal, zarif ve eşsiz değerli bir ruj. Çantanızdan çıkarmayacağınız değerli tasarım L'AbsoluRougeile aynı gramajda.

Fiyat: 69 TL


Butterflies Fever–La Rose Butterfly
Canlı Pembelik Sağlayan Mineral Pudra
%86 oranında mineral pudradan oluşan ButterfliesFever, 70'lerin iki sembolünü geri getiriyor: özgürlük ve doğal kadınsılığın simgesi kelebek ile tarz ve farklılığı açığa çıkaran çağın vazgeçilmez aksesuarı papyon. Pastel tonların eşsiz uyumu: elmacık kemiklerini ön plana çıkaran pembe ve hafif ten kusurlarını narin dokunuşlarla düzelten leylak renk tonu.

Fiyat: 125 TL



Ombre Absolue Minérale

70'lerin ruhunu mineral göz farlarında yeniden yakalayın: narin ve kalıcı renklerin eşsiz birleşimi. Mavi lavantanın iki farklı yorumu: Gümüş dokunuşuyla zenginleştirilen sıcak ve altın nüansını yansıtan soğuk ton.

Fiyat: 125 TL


MUTLAKA SAHİP OLMANIZ GEREKENLER


La Base Dewy Glow
Teninize ışıltılı ve aydınlık bir görünüm kazandıran aktif su. %100 doğal bileşenlerden oluşan formülüyle La BaseDewyGlow, isteğe göre makyajdan önce veya sonra uygulanabilir. Günün her anında cildinizi nemlendirmek ve makyajınızı tazelemek için yanınızdan ayıramayacağınız bir ürün.

Fiyat: 99 TL




Color Fever Gloss Natural Origin

ColorFeverGlossartık doğal formülüyle devrim yaratıyor. Lancôme laboratuarları , %96 doğal kaynaklı bileşenleri kullanarak lavanta parfümüyle ışıltılı bir doku yaratmayı başardı. 70'lerin ruhunu yansıtan 3 eşsiz renk tonu, lavanta dudaklı dans kraliçesini disko balerinine dönüştürüyor.

Fiyat: 65 TL

Ombre Magnétique
Esnek pudra teknolojisiyle güçlendirilen OmbreMagnétique kremsi dokusuyla göz kapaklarınızı muhteşem ışıltılarla renklendirir. 24 saat kalıcı, saf ışıltılarla donatılmış bir göz makyaj sonucu için.

Fiyat: 62 TL