Jimmy Choo Parfüm, Jimmy Choo kadınının yeni aksesuarı olacak!
GÜZELLİK

Jimmy Choo Parfüm, Jimmy Choo kadınının yeni aksesuarı olacak!

Stil, moda, lüks, cazibe tek şişede buluştu. Jimmy Choo markasının ilk parfümü Avrupa ile aynı anda sadece Sephora mağazalarında.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Şubat 2011

Jimmy Choo markasının kurucularından Tamara Mellon 15 sene önce bu ayakkabı markasını yaratırken, hayali, her yönden eksiksiz lüks bir aksesuar evi kurarak tüm kadınların kalplerini tamamen aksesuar ile fethetmek idi. Bu nedenle parfüm, her zaman vizyonunun bir parçası idi. Bir kadını Jimmy Choo markasının duygusallığı ile sarmalamak…

Modayı ve lüksü hissettiren parfüm, Jimmy Choo kadınının yaşam tarzını tamamlayan bir aksesuar olarak onları büyülüyor. Jimmy Choo parfümü ilhamını, feminen, kendine güvenen, akıllı, modern, eğlenceli, cazibeli ve sofistike kadından almış.

Güzellik ve güç aurasını temsil eden parfümün tepe notalarında yer alan yeşil armut ve İtalyan portakalı canlandırıcı güzellik sunarken, kalp notasında eşsiz leopar orkide büyüleyici bir aura vaad ediyor. Parfümün alt notalarında ise tatlı aromalar ve Endonezya Patchoulisi yer alıyor.

Eşsiz şişe tasarımı Murano cam kesimlerinden ilham alırken, Jimmy Choo markasının imzası haline gelen benzersiz pembe piton derisinin mükemmel ve cezbedici görünümü, Jimmy Choo ayakkabılarının kusursuzluğu ile birleşiyor ve parfüm şişesinin ambalajını yaratıyor.