Lancome renergie yeux multiple lift
GÜZELLİK

Lancome renergie yeux multiple lift

Lancome`un yeni ürünü Renergie Yeux Multiple Lift’le aydınlık bakışlara sahip olabilirsiniz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Şubat 2011

Lancôme'un tüm göz çevresini gözle görülür oranda gençleştiren ilk 'yüksek teknoloji' göz bakımı sayesinde dinamik, ışıldayan ve gerçek anlamda canlı görünen bir göz çevresi ile daha genç bir ifadeye sahip olmak artık çok kolay.
20 yıldır Rénergie serisiyle dünyanın dört bir yanındaki kadınlara en iyi aktif içerikleri sunarak daha genç bir cilde sahip olmalarını sağlayan Lancôme, bir kez daha estetik cerrahideki son gelişmelerden ilham alarak göz çevresi için geliştirilmiş en kapsamlı yaşlanma karşıtı bakımı sunuyor.

Rénergie Yeux Multiple Lift'in çift fazlı iki formülü birbirlerini tamamlayarak, aynı anda 6 gözle görülür gençleştirici etki sağlıyor.

Formül 1: Lifting, sıkılaştırma ve kırışıklıkları azaltma. Hücresel iletişim faktörleri üzerinde yapılan araştırmalardan esinlenerek GF-Volumetry kompleksiyle zenginleştirilmiş.
Zengin ama narin doğası ve yoğun nemlendirme özelliği, hassas göz çevresine benzersiz bir his veriyor. Konforlu ve besleyici dokusuyla cildi aydınlatıcı bakıma hazırlıyor.

Formül 2: Asya kökenli leke karşıtı balm bazlardan esinlenen, varlığı belli bile olmayan bu aydınlatıcı doku, 1. formülle uyum halinde etki ederek, mor halkaların ve gözaltı torbalarının görünümünü azaltıyor, bakışları anında aydınlatıyor. Renkli, eriyen dokusu cilde nüfus eder ve anında her cilt tonuna uyum sağlıyor. Gözler hiç olmadığı kadar aydınlık bir görünüm kazanıyor.