Hem erkekler hem de kızlar için sınırsız seçenek...
GÜZELLİK

Hem erkekler hem de kızlar için sınırsız seçenek...

En son trendler için yenilenen dokusu ve yeni ürünleri ile yaratıcılığını kullanarak tarzını seçme sırası ise sende.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Şubat 2011

Schwarzkopf Professional'ın saç şekillendirici ürünlerde kalite lideri markası Osis'ten yaratıcılığınızı konuşturacak bir kampanya… Şimdi herhangi 2 Osis ürünü alana, hoparlör bedava. Müziğin ve hayatın ritmini saçlarınla yakala!

Hayatın rutininden çıkmaya hazır mısın? Cevabın evetse, yalnızca saçlara değil, tarzına ve imajına da şekil veren Osis tek şansın. Üstelik şimdi muhteşem kampanyası ile müziğin ritmini de hayatına taşıyacaksın. Hemen kuaförüne git, herhangi iki Osis ürünü al, müziğin sesine özgürlük veren Osis hoparlör seti senin olsun.

Osis hem erkekler hem de kızlar için sınırsız seçenek sunuyor. Her seri, farklı bir tarz ve imaj yaratıyor. OSİS'in en son trendler için yenilenen dokusu ve yeni ürünleri ile yaratıcılığını kullanarak tarzını seçme sırası ise sende.

Osis'in ultra güçlü ürünleriyle saçlarına enerji kat…

Saçlarınla dilediğince oynamak ve istediğin an istediğin şekli vermek istiyorsan Osis FlexWax tam sana göre… FlexWax, saçını yeniden şekillendirirken, rahat hissetmeni sağlıyor ve belirgin hatlar oluşturarak tarzını belirliyor. Osis Gelastic ise ultra güçlü esnek jel şekillendirici… Saçına şekillendirme için zaman tanıyor ve gün boyu ultra güçlü şekil kontrolü sağlıyor. Tek dokunuşla gün boyu bozulmayan saçlar yaratıyor. Bir başka seçenek ise Osis Dust It… Dust It çok amaçlı matlaştırıcı pudra, saç diplerinde inanılmaz bir hacim ve mat bir görünüm sağlıyor. Gün boyu kalıcı etkisi ile de saçlarının kontrolü hep sende oluyor.

Osis'in saçlara hacim, bukle ve ışıltı kazandıran ürünleriyle kendi tarzını yarat…

Osis Body Me daha dolgun saç hissi ve doğal hareketliliğin yanı sıra %100'e kadar daha hacimli saçlarla seni şaşırtacak ve şımartacak. Osis Hold Miracle ise çok güçlü bir tutuş sağlayan ancak yumuşak kalan bir krem köpük. Bu köpük ile yumuşacık ama bozulmayan büyüleyici saçlara sahip olacaksın.

Kadifemsi bukleler yaratan ilk bukle kremi Osis Curl Me Soft ile buklelerin daima belirgin, yumuşak ve doğal… Düz, hacimli ama hafif saçlarım olsun diyorsan uzun süre kalıcı, dokunulabilir ve yumuşak düz saçlar yaratan Osis Softn'straight ile ihtiyacın olan tek şey biraz ilham.

Şimdi Osis'in gücü ve müziğin ritmi ile yaratıcılığını göster. Sadece kuaför salonlarında satılan Osis ürünleri için kuaförüne uğra, ilham veren saç stiline ve hoparlörüne kavuş. Çılgın, doğal, hacimli, etkileyici... Kararı sen ver, tarzını kendin yarat.