Sağlıklı bir cilt için
GÜZELLİK

Sağlıklı bir cilt için

Güzel ve sağlıklı bir cildin sırrı su ve nemdir...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2011

Güzel ve sağlıklı bir cilt için su ve nem gereklidir. Ancak cilt sürekli nem kaybetme eğilimindedir. Cildin düzenli olarak nemlendirilmesi büyük önem taşır. Hangi yaşta olursak olalım, cilt tipimiz ne olursa olsun cildin düzenli olarak uygun bir nemlendirici ile nemlendirilmesi gereklidir. Kuru cilt her yaşta meydana gelebilir. Cildiniz kuru ise yeterli nemi tutamıyor demektir. Kuru ciltte kızarıklık, kaşıntı , yanma görülebilir. Kuru bir cilt , kuru olduğu için aynı zamanda hassas da olabilir. Hassas bir cilt ise çevresel koşulların neden olduğu tahrişlere karşı daha duyarlıdır. Bu yüzden özel ilgi ve bakıma ihtiyaç duyar.

Yumuşaklık, tazelik, ışıltı, esneklik ve tonalite için cildin tuttuğu su miktarı önemlidir.

Cildin kurumasının aşırı soğuk hava, güneş ışınlarına uzun süre maruz kalınması, gibi dış etkenler ya da hormonal etkenler, aşırı kahve ve çay tüketimi, yetersiz cilt bakımı ve koruma, bilinçsiz diyet, stres, uykusuzluk, az sıvı tüketimi gibi bir çok sebebi olabilir.


Neutrogena dermatologlarla birlikte sizin için geliştirdi. Neutrogena norveç formülü vücut nemlendiricisi, kuru ve hassas ciltler için parfümsüz hipoalerjenik formül

Neutrogena hassas ciltler için özel bir çözüm sunuyor. Kuru ve hassas ciltlere uygunluğu dermatolojik olarak test edilmiş , cildi 24 saat boyunca nemlendiren ve koruma sağlayan, tüm ailenin kullanabileceği yeni Günlük Vücut Nemlendiricisi.

D –pantenol ile zenginleştirilmiş Norveç formülü'nün ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağladığı ve ciltte neme en çok ihtiyaç duyulan bölgeleri etkili şekilde nemlendirdiği klinik olarak kanıtlanmıştır. İlk kullanımdan itibaren cildinizi korur. Cildinizde rahatlamış , pürüzsüz ve 24 saat boyunca nemlendirilmiş bir his bırakır.

Günden güne cildinizin daha yumuşak , daha güzel ve daha sağlıklı bir görünüm kazandığını fark edersiniz .

Parfüm içermez ve alerji riskini minimize edecek şekilde formüle edilmiştir. Yağlı bir his bırakmayan formülü cilde anında nüfuz ederek cilt tarafından kolayca emilir.