Annenize gençliğini hediye edin!
GÜZELLİK

Annenize gençliğini hediye edin!

Annenize gençlik ve güzellik armağan etmeye ne dersiniz?

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2011

Anında etki görmek isteyen annelere...

RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu

Kadınların kırışıklar üzerinde anında etki görmek istediğini tespit eden RoC® laboratuvarları, derin kırışıklar üzerinde bile anında fark edilir dolgu etkisi gösteren Yeni RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu'nu geliştirdi. Özellikle alın, kazayağı, dudak üstü ve dudak çevresi bölgelerindeki kırışıkları hedefleyen RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu'nun yeni formülü; dermatologlar tarafından da dolgu etkisi kabul edilen Hyaluronik Asit, doldurucu kompleks ve ışığı yansıtıcı pigmentlerin bir araya gelmesinden oluşuyor.

Profesyonel dolgu yöntemlerinden ilham alınarak geliştirilen RoC® Anında Etkili Derin Kırışık Dolgusu ambalaj yapısı sayesinde kırışıklar üzerine direkt uygulanabilir, hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş formülü ile de anında ederek, derin kırışıkların görünümünü azaltır. Cilt, dolgunlaşmış ve pürüzsüzleşmiş bir görünüm kazanır.

Fazla zamanı olmayan anneler için...

RoC® Hydra 3'ü 1 Arada Temizleyici Bakım

Günlük cilt temizliği ve bakımını birarada yapmak isteyenler için RoC® Hydra 3'ü 1 Arada Temizleyici Bakım sütü oldukça uygun. Hafif formülü ile komple bakım sağlayan RoC® Hydra 3'ü 1 Arada Temizleyici Bakım sütü, suya dayanıklı makyajı bile çıkararak cildi etkili bir şekilde temizler. 24 saat boyunca cildi nemlendiren RoC® Hydra 3'ü 1 Arada Temizleyici Bakım sütü cildi sıkılaştırır ve ferahlık kazandırır.

Tüm annelere...

RoC® Hydra+ 24h Comfort Nemlendirici Bakım Kremi SPF 15

Hafif formulü ile tüm cilt tipleri için geliştirilen yeni RoC® Hydra+ 24h Comfort Nemlendirici Bakım Kremi, nemledirici madde Hydrovance® ile birlikte vitamin ve besleyici maddeler içeren formülü ile cildi yoğun bir şekilde besler. Nemi cilde hapsederek, nem seviyesini gün boyunca koruyan RoC® Hydra+ 24h Comfort Nemlendirici Bakım Kremi, 24 saat boyunca rahatlık hissi verir. Cilt bariyerini güçlendirerek nem kaybını da önleyen RoC® Hydra+ 24h Comfort Nemlendirici Bakım Kremi, içerdiği SPF 15 güneş koruma faktörü ile cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur.