Benefit, Facebook sayfasına üye olanları özel sürprizler ile karşılıyor!
GÜZELLİK

Benefit, Facebook sayfasına üye olanları özel sürprizler ile karşılıyor!

Sephora’nın en neşeli makyaj markalarından biri olan Benefit sosyal medyayı renklendiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Temmuz 2011

Benefit'in sosyal medya hesaplarında takipçilerini; uygulamalı videolar, ürünler hakkında bilgiler, eğlenceli aktiviteler, özel promosyonlar ve ödüllü yarışmalar bekliyor. Her ay üyelerine özel düzenlediği yarışmaların ikincisi Bene-Severlerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Benefit, ''Benefit Geziyor'' konsepti ile sosyal medyada 11 Temmuz'da başlatacağı kampanya ile Bene-Severlerin favori ''Benefit ürünü'' ile açık havada çekeceği fotoğrafı bekliyor.

Mekanın takipçilere bırakıldığı fotoğraf yarışmasında dileyen bahçede, salıncakta, kaldırımda, diskoda, ormanda, uçakta çekebiliyor resmi; yeterki heryerde gülümseten, yaratıcı bir Benefit fotoğrafı oluşsun.

Benefit'in facebooktr@benefitcosmetics.com adresine gönderilen en iyi 10 fotoğraf facebook'ta oylamaya sunulduktan sonra çeşitli hediyelere sahip olacak.

En fazla beğenilen fotoğrafın sahibi Benefit Bad Gal Lash, Benefit Parfümü ve Benetint'in yer aldığı Bene-Paket'e sahip olurken; ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci isimlerde Bad Gal Lash ve Benefit Parfümüne sahip olacak. Altıncı, yedinci, sekizinci, dokuzuncu ve onuncu isimleride unutmayan Benefit, Bad Gal Lash maskarasıyla onlarında gönlünü alacağa benziyor.