Schwarzkopf Professional’dan saçlarınız için yeni bir ürün : BC Mucize Yağ...
GÜZELLİK

Schwarzkopf Professional’dan saçlarınız için yeni bir ürün : BC Mucize Yağ...

Saçlarda göz alıcı bir ışıltı yaratan BC Mucize Yağ ile mükemmel görünen saçlar için kurulan tüm hayaller gerçek oluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ağustos 2011

Saçlarının güzelliği, tüm kadınların önceliği… Bunun için Schwarzkopf Professional, parlak ve ağırlık yapmayan saçlar için BC Mucize Yağ'ı sizlere sunuyor.

Schwarzkopf Professional'ın yeni ürünü BC Mucize Yağ, değerli yağların bakım özelliklerini, saça yumuşaklık ve parlaklık veren bir formülle buluşturuyor.

BC Mucize Yağ, saçı ağırlaştırmayan formülü ve Buharlaşan Yağ Teknolojisi sayesinde ince telli saçlar da dahil tüm saç tiplerinde sıfır ağırlık, parlaklık ve yumuşaklık sunuyor. Değerli botanik yağlar ve bir "taşıyıcı yağ"dan oluşan Buharlaşan Yağ Teknolojisi, kalıntı bırakmadan saçın her yerine eşit bir şekilde dağıtılıyor.

Saçı kuruturken taşıyıcı yağ buharlaşıyor ve saçın ihtiyaç duyulan bölgelerinde yalnızca değerli yağlar kalıyor, böylece saçlar; yumuşaklık ve ışıltı kazanıyor. Bal rengindeki BC Mucize Yağ, özellikle antioksidan ve kozmetik özellikleriyle bilinen Argan Yağı'nın tüm özelliklerini saçlara yansıtıyor. Doymamış yağ açısından fazla oluşu, saçın doğal ve koruyucu rengini güçlendirerek saçı besliyor, saça hacim ve yumuşaklık veriyor. BC Mucize Yağ günlük olarak da kullanılabiliyor.

Normal ve kalın telli ya da yıpranmış ve ince telli saçlara sahipseniz yeni BC Mucize Yağ'ı kullanmanızı öneririz. BC Mucize Yağ'ı Eczacıbaşı-Schwarzkopf Professional salonlarında bulabilirsiniz.