Mükemmel kaşların sırrını öğrenmek ister misiniz?
GÜZELLİK

Mükemmel kaşların sırrını öğrenmek ister misiniz?

Yüzdeki ifadenin önemli belirleyicilerinden biri de kaşlarımızdır. Ne yazık ki, yüz estetiği açısından önemli olan kaş çizgisindeki bozulmalar, mücadelesi zor ve sıkıntılı bir süreçtir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2012

Kaşın hatalı şekillendirilmesi, genetik nedenler, stres gibi çeşitli faktörlerle kaş telleri dökülür ve dolgun görünümünü kaybeder.

Kullanılan kozmetik yöntemlerden kaşların kalem ile şekillendirilmesi, kalıcı kaş kontür uygulamaları gibi uygulamalar başarılı olsa da her zaman istenilen doğal görüntüyü sağlayamayabilir.

AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Jel nazik bir dokunuşla, kaşlarınızın yeniden sağlıklı ve dolgun bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Jel, formülündeki Soya Proteini, Homotaurine, Chondroitine aktif kompleksi ile kaşları besleyerek güçlenmesine yardımcı olurken, Biotin(B7), Niacin(B3), Panthenol (B5) vitaminleri ve içeriğinde yer alan doğal bitki özlerinin (Tatlı badem, Isırgan otu,Ginkgo Biloba, Su Teresi, Termiye Tohumu,Konjac Kökü) sinerjik etkisi ile kaş köklerinin uyarılarak yenilenmesine destek olur.

• Sağlıklı, doğal ve dolgun bir kaş görünümünü desteklemek için geliştirilen AveSeena Jet-Set Eyebrow Perfection Jel ,özel aplikatörü ile kolayca uygulanabilir.
• Jel yapısı ile hızla kurur ve cilt üzerinde yapışkanlık hissi yaratmaz.