Yeni nesil kirpik perması Türkiye'de
GÜZELLİK

Yeni nesil kirpik perması Türkiye'de

Kadınlar için yeni bir görünüm doğallığınızı yitirmeden çekici olmanın sırrı: Çift efektli rimel, çarpıcı kirpikler

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Şubat 2012

Kirpiklerinizin hayatamızdaki yeri her zaman farklıdır. Makyaj yapmasak da, sokağa maskaramızı sürmeden çıkmayız. İşte artık buna da gerek kalmıyor. Lashup Kit sayesinde kirpiklerimiz her zaman bakımlı ve hacimli görünecek... Amacı, hayatımızı kolaylaştırmak, zamandan tasarruf etmemizi sağlamak güzelliğinize görkem katmak.

Lashup Kit, kirpik bakım sanatında dünya güzellik sektörünü kökünden değiştiriyor. Bu yeni teknik, doğal kirpikleri kökünden başlayarak, olabildiğince yukarı kaldırıyor ve onlara uzunluk kazandırıyor. Bakışlara derinlik ve görkem katıyor. Gözle görünür etkisi, kirpiklerin yaşam döngüsüne uygun olarak 8 ila12 hafta sürüyor.

Kirpik boyasıyla birleştiğinde, bakışlar yoğunluk kazanıyor!

Yalnızca bir güzellik uzmanı tarafından (kuaför salonları, güzellik enstitüleri vs.) uygulanan teknik, küçük ruloların kullanılmasını zorunlu kılan geleneksel kirpik permasından farklı.

Gözler daha büyük ve daha güzel görünüyor...
Kozmetoloji alanındaki yenilikleriyle, güzellik sektöründe devrim yaratan bir teknik.
Daha kalkık, daha uzun, daha hacimli, düzgün ve yukarı kıvrık kirpiklere sahip oluyorsunuz.
Kirpikleriniz makyaja gerek kalmadan belirginleşiyor, bakışlar derinleşiyor.
Bu işlemin ardından belirginleşen kirpiklerinizi biraz daha ön plana çıkarmak istediğinizde, maskarayı artık daha rahat sürdüğünüzü farkedeceksiniz.
Doğal ya da takma kirpikleri uzatmada daha doğal ve gerçek bir görüntü için Lashup Kit eşsiz bir alternatif.
Suya dayanıklı, havuza ve denize girmek için ideal.



Uygulama 45 dakika sürüyor ve 3 etaptan oluşuyor:
-Kıvırma aleti
-Sabitleyici
-Besleyici yağ.

Aslında yöntem oldukça basit: göz kapaklarına silikon koruyucular konuluyor ve kirpikler bunların üstüne yapıştırılıyor. Ardından, güzellik uzmanı her kirpik üzerinde tek tek titiz bir çalışmaya girişiyor. Acısız bir işlem olduğu gibi aynı zamanda da kirpikler için bir tehlike oluşturmuyor. `

Lashup Kit'in hemen ardından, maskara etkisiyle gözlere boyut katacak bir kirpik boyası yapılabilir. Kirpik boyamayla birlikte süre1 saate kadar çıkabiliyor. Hiçbir zorluğu da yok. İstenirse, işlemin hemen ardından makyaj yapmak ya da makyaj temizlemek mümkün. Sonucun kalıcılığı için, Lashup Kit 3 ayda bir, istenildiği kadar tekrarlanabilir.