YAZBUKEY’in çok özel tasarımıyla sınırlı sayıda
GÜZELLİK

YAZBUKEY’in çok özel tasarımıyla sınırlı sayıda

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2012

Dört değerli yağın büyüleyici birleşimi olan Elixir Ultime, 2011 Mart ayında piyasaya çıktığı andan itibaren, Kérastase ürün ailesinde ''Star Ürün'' olarak yerini aldı. Sahip olduğu çok özel içerik ve güçlü etkisi sayesinde her damlasında saç bakımını keyfe dönüştüren bir güzellik ikonu.

Dünyaca ünlü starların ve kuaförlerin favorisi olan Elixir Ultime, 1. yaşını kutlamak üzere lüksün yeni temsilcisi genç tasarım markası Yazbukey ile çok özel bir çalışma yaptı:

Kérastase, ilk kez Yazbukey tarafından tasarlanan Limited Edition Elixir Ultime'i sunar:
Kérastase, dünyaca ünlü ve Paris moda çevresince çok iyi tanınan genç tasarımcı Yaz Kurhan'dan Elixir Ultime Saç Bakım Yağı'nı yorumlamasını istedi. Yazbukey, oryantalizmin büyüsünden esinlenerek orijinali kadar özel ve keyifli ancak bir o kadar da sevimli ve gizemli bir Elixir Ultime yarattı.

Yazbukey, şişenin güzelliğini ve yağın saflığını ortaya çıkarmak için siyah, oryantal ''Müşrefiye*'' motiflerinden esinlenerek bir tasarım yaptı. Bu özel yağın altın bir mücevheri anımsatan göz kamaştırıcı tasarımında zenginlik ve lüksün ışıltısı, gizem ve büyünün dokunuşuyla birleşti. Oléo Complexe teknolojisi ve Yazbukey'in tasarımı ile Elixir Ultime'in sınırlı sayıdaki özel sunumu, gerçek bir sanat eseri.

*Özellikle geleneksel Mısır konut mimarisinde, Osmanlı ve Arap saraylarında kullanılan, dışarıdan görülmeden dışarıyı görmeyi sağlayan kafes şeklindeki cumba.

Yazbukey, mücevher ve aksesuar tasarımcısı
Milenyuma geçerken yaratılan marka, ailesi bir dönem Mısır'da hüküm sürmüş Yaz'ın girişimi ile yaratıldı. Osmanlılar döneminde Mısır Valiliği yapmış Kavalalı Mehmet Ali Paşa'nın torunlarından biri olan Yaz aslında bir Osmanlı Prensesi.

Grafik ve endüstri tasarımı okumak için Paris'e giden Yaz, moda eğitimini sürdürmek için Studio Berçot'ya geçti. Aynı dönemde, Margiela ve Givenchy under McQueen gibi dünyaca ünlü moda evlerinde staj yaparak kendisini geliştirdi. İki sezon boyunca Jeremy Scott'un birinci asistanlığını yaptıktan sonra Yaz kendi markasını kurmaya karar verdi ve kardeşi Emel Kurhan ile birlikte ''Yazbukey'' markasını yarattı.

Yazbukey, eğlenceli ve yaratıcı mücevherler sunan bir tasarım markası. Koleksiyonlarındaki parçalar pop art sanat akımından** esinlenilen aktif bir hayal gücünün ürünleri. Yaz, tasarımlarında, teknik bir metaryal olan pleksiglası metal ve makrame ile işleyerek aksesuar dünyasına kazandırdı. Yaz'ın mücevher koleksiyonu için eğlenceli yüzüklerin, fare çantaların ve pleksiden yapılmış bileziklerin yer aldığı bir sürprizler kutusu denilebilir!

** 1950'lerin sonunda İngiltere'de ortaya çıkıp, daha sonra Avrupa'da ve özellikle Amerika'da yayılan sanat akımı

Elixir Ultime, Oléo-Complexe teknolojisi içeren benzersiz saç bakım iksiri
Elixir Ultime, dört değerli yağın birleşimi olan Oléo-Complexe teknolojisi ile tüm kadınların saç bakım alışkanlıklarına uygun benzersiz bir iksir. Mısır, argan, kamelya ve prekaksi bir araya gelerek saçı ağırlaştırmadan dayanıklılığını arttırır, besler, korur ve parlaklık verir.

Tüm saç tipleri ile uyumlu olan Elixir Ultime farklı şekillerde kullanılabilir: Banyo sonrası saçı şekillendirmeden önce, fön öncesi ve fön sonrasında son rötuş için, aynı zamanda gün içerisinde kendinizi şımartmak istediğiniz ve saçlarınızın elektriklenmesi önlemek istediğiniz her an...

Sonuçlar

• Dayanıklılığını arttırır: Saçın daha esnek ve daha dayanıklı olmasını sağlar. Güzelliğini ve ışıltısını korur.

• Besler: Mükemmel bir şekilde beslendiği için saç yumuşak ve pürüzsüzdür. Yoğun bakım etkisi saçı ağırlaştırmaz. Ayrıca saçlar kolay taranır ve yumuşak bir dokunuş kazanır.

• Korur: Elixir Ultime gün içerisindeki olumsuz etkilere karşı saçı korur. Saçın, güzelliğini yitirmesini engeller.

• Parlaklık verir: Saç ışıldar, çok daha parlak ve göz alıcı bir görünüm kazanır.

Elixir Ultime ile yağların sihri mükemmel saç güzelliğini ortaya çıkarıyor.

Limited Edition - Elixir Ultime by Yazbukey

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 93TL /125ml