Carine Roitfeld, MAC için makyaj malzemesi tasarladı
GÜZELLİK

Carine Roitfeld, MAC için makyaj malzemesi tasarladı

Fransız Voque dergisinin eski yayın yönetmeni Carine Roitfeld, hala moda dünyasının bir numaralı gurularından. Sezon modalarında trend belirleyici rol alan Roitfeld, ünlü makyaj markası MAC ile bir araya gelerek, yeni bir işbirliğine imza attı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Nisan 2012

CafeRuj

Kalın, doğal kaşları ve smokey eye tarzı boyanmış gözleriyle tanınan Carine Roitfeld, kendi makyaj tarzını, MAC için yarattığı koleksiyona yansıtmış. "Women's Wear Daily (WWD)"nin verdiği habere göre, sonbaharda görücüye çıkacak koleksiyonda kaş ve gözlere vurgu yapılacak, dudaklar ise transparan kalacak. Koleksiyonda, ambalajdan renklere kadar her şeye kendi karar veren ünlü moda gurusu, kampanyanın yüz güzeli de oldu. Roitfeld'in fotoğraflarını star fotoğrafçı Mario Sorrenti çekti.

Modayı, her kadın için günlük hayatın bir parçası haline getirmeye çalıştığını söyleyen Carine Roitfeld'in yarattığı koleksiyonun büyük ilgi göreceğine kesin gözüyle bakılıyor. Roitfeld, bir zamanlar verdiği röportajda Voque dergisinde başarmak istediğini şu cümlelerle anlatmıştı: "Ben hep podyum ve gerçek hayatın arasında bir köprü kurmak gerektiğine inanıyorum. Çünkü kadınlar, podyumda görünen kıyafetleri hayatlarına adapte etmekte zorluk çekiyor. Ben belki yeni bir düşünce biçimi yaratarak, bunu kolaylaştırabilirim."