Dudaklar için kışa hazırlık rehberi
GÜZELLİK

Dudaklar için kışa hazırlık rehberi

Kışın kuru soğuklarını ve şiddetli rüzgarlarını hasarsız atlatabilmek için aldığınız her türlü önleme Kışa Özel Dudak Bakımı eklemeyi unutmayın!

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Aralık 2012

Kuru soğuklar, yüzümüzdeki en ince deriye sahip dudaklarımızı kuruluk ve çatlamalara karşı savunmasız bir hedef haline getiriyor! Bu yüzden özellikle kış aylarında, soğuk ve kuru hava şartlarına uygun özel formüle edilmiş dudak bakım ürünlerini tercih edilmeliyiz.

65 yıldır dudak bakımında uzman olan Blistex®, kışa özel dudak bakım serisi ile kışın dudaklarınızın ihtiyacı olan korumayı, nemi, onarımı ve rahatlığı sağlamaya destek oluyor.

Blistex® Kışa Özel Bakım Serisi'nden dudağınızın ihtiyacına uygun bakımı seçin!

* Kuruyan ve çatlayan dudaklara yoğun bakım için MedPlus Jar, Mentol'ün sağladığı ferahlık ile anında nem ve onarım sağlamaya yardımcı oluyor.

* Özellikle kuru ve pürüzlü dudaklara maksimum koruma ve nem sağlamaya yardımcı Aloe Vera'lı Classic Lip Protector SPF 10, tüm Dünya'da bir "klasik".

* Çatlak dudakların acil çözümü Lip Relief Cream SPF 10, krem formülüyle acı veren dudaklara anında nüfuz ederek dudakların doğal koruma kalkanını onarmaya yardımcı oluyor.

Blistex® Kışa Özel Bakım Serisi:

Blistex MedPlus – Kuruyan Ve Çatlayan Dudaklara Yoğun Bakım Fiyatı: 8,5 TL;

Classic Lip Protector – Klasik Dudak Koruyucu SPF 10 Fiyatı: 7 TL; Lip Relief Cream –

Çatlak Dudaklara Acil Çözüm SPF 10 Fiyatı: 7,5 TL

ECZANE, WATSONS, GRATIS VE ROSSMANN'LARDA.