OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi ile saçlarınız ışıldasın!
GÜZELLİK

OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi ile saçlarınız ışıldasın!

Saç konusundaki uzmanlığı ile dünyanın önde gelen markalarından Schwarzkopf Professional’ın OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi ile saçlarınız sizin ışıltınıza uyum sağlıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Aralık 2012

İnsanlar karşısındakinin en çok saçlarına dikkat ediyor. Bu da saçlarınızın da en az kıyafetiniz kadar önemli olduğu anlamına geliyor. İhtiyacınız olansa güzelliğinizin pırıltısını artıracak ışıltı veren bir saç spreyi… Schwarzkopf Professional'ın OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi, içeriğindeki hafif silikon yağı ile saçlarınıza pürüzsüzlük kazandırırken anında parlaklık ve yüksek oranda ışıltı veriyor.

Şekillendirici etkisi ile istediğiniz saç modelini yapmanızı sağlıyor, ağırlık vermeyen formülüyle saçlarınızdaki düğümleri de çözüyor. Eğer her gün için saç modelinize profesyonel ellerin değmesini istiyorsanız OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi, Schwarzkopf Professional salonlarını seçmeniz için yeterli bir sebep.

Ayrıca OSIS'in Elastic Esnek Tutucu Sprey, Freeze Güçlü Tutucu Sprey ve Session Extra Tutucu Sprey seçenekleriyle de Schwarzkopf Professional'ın bu sezonun kış koleksiyonu için belirlediği birbirinden güzel ve farklı saç trendlerinden (ECCENTRIC HERITAGE, 60'S TWIST, ORIENTAL EXPRESS ve NEO COUTURE) dilediğiniz modeli seçerek tüm gün kendinizi bir yıldız gibi hissedebilirsiniz.

Dilerseniz OSIS Sparkler Parlaklık Spreyi'ni Eczacıbaşı- Schwarzkopf Professional salonlarından temin edebilir ve saçlarınıza kendiniz de uygulayabilirsiniz.