Deborah Milano'dan mükemmel makyajın sırrı...
GÜZELLİK

Deborah Milano'dan mükemmel makyajın sırrı...

İtalyan güzellik markası Deborah Milano, kışın kuruyan ve cansız görünen ciltlere özel bir fondöten çıkardı. Deborah Milano’nun kış sürprizi ‘Radiance Creator’ Fondöten ile makyaja cildinizde mükemmel bir aydınlık yaratarak başlangıç yapın…

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Şubat 2013

İtalya'nın 100 yıllık güzellik markası Deborah Milano makyaj koleksiyonuna iddialı bir ürün ekledi. Kadınların kışın cansız ve kuru görünümlü ciltleri için geliştirilen 'Radiance Creator' cildin kusursuz ve sağlıklı görünmesini yardımcı oluyor.

Radiance Creator Fondöten, yüksek performanslı özel içeriği ile cildin daha aydınlık ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Fondöten, ciltte kolay emilerek cilde gün boyu tazelik ve kusursuz bir görünüm verirken; 'Litchi özü' ve aydınlatıcı pigmentler sayesinde cilde doğal bir ışıltı da kazandırıyor. Radiance Creator'ün içeriğinde yer alan anti oksidan özelliğe sahip nar yağı ve hyluronic asit, cildin tüm gün nemli kalmasına yardımcı olurken; Soft Focus Agent ise, yorgun görünümü ve çizgileri kapatarak cildi daha sağlıklı, canlı ve pürüzsüz gösteriyor.

Radiance Creator'ün içeriğinde yer alan SPF 15 cildi güneşten ve UV ışınlarından koruyor.
Deborah Milano Laboratuvarları'nda geliştirilen bu yüksek performanslı fondötenin tüm cilt tipleri için mükemmel görünümü sağlayan, 5 ayrı renk seçeneği bulunuyor.

Deborah Milano Radiance Creator Fondöten'e; Gratis, Watsons ve seçkin parfümerilerden ulaşabilirsiniz.

Deborah Milano Radiance Creator Fondöten'in satış fiyatı 47,90 TL.