Tom Ford'dan 10 farklı renk
GÜZELLİK

Tom Ford'dan 10 farklı renk

Tom Ford 10 farklı renk seçeneğinden oluşan, yarı transparan ışıltılı renkleri ile yepyeni ruj koleksiyonunu sunuyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2013

Tom Ford Lip Color Shine kadınlığınızı ve çekiciliğinizi ortaya çıkarmak üzere tasarlanmış. İnce yapılı canlı renkleri ile dudaklarınızda mükemmel bir ışıltı ve aydınlık bir bitiş yaratıyor.

Tom Ford "Dudaklar bir kadının en seksi en çekici noktalarıdır. Işıltılı, yarı transparan rujlar onları baştan çıkarıcı ve öpülesi hale getirmenin en güzel yoludur" diyor.

Yeni Lip Color Shine renk koleksiyonu farklı renkleri bir araya getiriyor. Doğal tonlar, romantik pembe bitişler, baş döndürücü tonlar ve göz alıcı ışıltılı seçenekler olmak üzere farklı zevlere hitap ediyor.

Canlı renkleri, ışıltılı bitişleri ve eşsiz güzelliği bir araya getiren yeni rujlar, kolay uygulanır yapısı ve anında nemledirme özelliği ile dudaklarınıza bakım yapar. Tom Ford'un imza niteliğindeki nadide bileşenleri bir araya getirerek oluşturduğu serisinde: soya tohumu özü, Brezilya murumuru yağı ve chamomile çiçeği yağı, uzun süreli rahatlık ve kalıcılık sağlar. Tom Ford Lip Color Shine serisi ruj serisine göre daha ince ve uzun olarak tasarlanmıştır. Mahun rengi altın detaylı özel tasarımı ile Tom Ford şıklığını yansıtıyor. Sadece Kanyon Harvey Nichols Mağazası'nda satışı bulunmaktadır.

Fiyatı : 130 TL