Toni&Guy, Westwood ile podyumda!
GÜZELLİK

Toni&Guy, Westwood ile podyumda!

Londra Moda Haftası’nı Red Label koleksiyonuyla sallayan İngiltere’nin sayılı tasarımcılarından Vivienne Westwood, koleksiyonunda yaratmak istediği güçlü kadını TONI&GUY saç bakım ve şekillendirme ürünleriyle podyuma taşıdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2013

Her yıl Londra Moda Haftası'na damgasını vuran TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, "Saçın tarzın" felsefesiyle 2013 saç trendlerini belirliyor. Renk paletinde her zaman ışıltılı tonları barındıran Vivienne Westwood, Red Label Koleksiyonunu yaratırken güçlü ve dominant kadınların portreleriyle ünlü fotoğrafçı Helmut Newton'un provokatör fotoğraflarından esinlendi. Tasarladığı koleksiyonu, TONI&GUY GLAMOUR SERİSİ şekillendirme ürünleri ile gösterişli, her an gözleri üzerine çeken, özgüvenli ve güçlü birer kadına çeviren Westwood, Londra Moda Haftasında podyumda hacimli saçları ve modern şık görünümü ile şehirli güçlü kadını tanıttı.

17 Sezonu aşkın süredir Londra Moda Haftası'nın resmi saç sponsoru olan TONI&GUY saç bakım ve şekillendirme ürünleri podyumların vazgeçilmez ismi olmaya devam ediyor.

VIVIENNE WESTWOOD IŞILTISINI KENDİ SAÇINA YANSIT

Vivienne Westwood defilesinin ışıltısını TONI&GUY GLAMOUR SERİSİ saç bakım ve şekillendirme ürünleri ile saçlarına yansıtmak çok kolay!

Öncelikle şekillendiricilerin yüksek ısısından korumak ve daha yumuşsak ve pürüzsüz bir sonuç almak için ıslak saçınızı TONI&GUY Isıya Karşı Koruyucu Sprey ile hazırlayın. TONI&GUY Işıltı Verici Şekillendirici Köpük'ü saçınızın dibinden ucuna doğru uygulayarak şekillendirmeye başlayın.
Daha sonra TONI&GUY Hacim Verici Köpük'ü saç diplerinize uygulayıp, hafif nemli kalana kadar kurutarak saçınıza hacim kazandırın. Bu işlemden sonra sıra buklelerinizi oluşturmakta… Saçınızı küçük tutamlara ayırıp maşayla şekil verin. Maşayla oluşturduğunuz bukleleri, yuvarlak fırça yardımıyla tarayarak natürel dalgalar oluşturun. TONI&GUY Yüksek Tutuşlu Saç Sprey'i uygulayarak saçlarınızın göz alıcı görünümünü gün boyu koruyun.

TONI&GUY GLAMOUR SERİSİ şekillendirme ürünleri ile tarzınız saçınıza yansısın!

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları:

Volume Plumping Mousse - Hacim Verici Köpük : 36 TL
Heat Protection Mist - Isıya Karşı Koruyucu Sprey: 34 TL
Spritz & Shine Liquid Mousse - Işıltı Verici Şekillendirici Köpük : 36 TL
Shampoo & Conditioners - Şampuan ve Saç Kremleri: 35 TL
Dry Shampoo - Kuru Şampuan: 40 TL
Sea Salt Texturising Spray - Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey: 34 TL
Serum Drops - Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum: 40 TL