Clinique'ten koyu leke karşıtı çözüm serisi
GÜZELLİK

Clinique'ten koyu leke karşıtı çözüm serisi

Clinique Even Better Leke Karşıtı Çözüm Serisi, hiperpigmentasyon endişesi yaşayan kadınlara, cilt tonları ne olursa olsun sonuç odaklı çözümler sunuyor...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2013

Koyu lekelerin mucizevi şekilde kaybolduğunu hayal edin? Yapılan araştırmalar yalnız olmadığınızı gösteriyor. Bugün Amerika'daki kadınların %25'i hiperpigmentasyon -yani eşit olmayan cilt tonu sorunu- yaşıyor. Hiperpigmentasyonun pek çok nedeni olabilir: Akne lekeleri, yaşlanma lekeleri, hormonal değişiklikler ve nem kaybı gibi. Buna rağmen UV ışınlarının neden olduğu zarar bunlardan en önemlisi. Yapılan detaylı araştırmalar gösteriyor ki korunmasız maruz kalınan UVB ve UVB ışınları koyu ve eşit olmayan bir ten rengine neden olan en önemli dış etken.

2008 yılında, Clinique Even Better Leke Karşıtı Çözüm Serisi, hiperpigmentasyon endişesi yaşayan kadınlara, cilt tonları ne olursa olsun sonuç odaklı çözümler sunmak için ortaya çıktı. Even Better Koyu Leke Karşıtı Çözüm Serisi, Clinique uzmanlarının çevresel etkenler ve güneş etkileri dolayısıyla hiperpigmentasyon endişesinin artacağını öngörmesi sonucunda yaratılmış ve etkileri klinik araştırmalarla kanıtlanmış bir seri.

Avrupa'nın en çok satan koyu leke serumu:

EVEN BETTER CLINICAL KOYU LEKE SERUMU

Daha eşit ve lekesiz bir cilt tonu için reçeteli bir içerik ile karşılaştırılabilir sonuç veren güç

Bu yeni bakım serumu koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarır. Klinik testler, Even Better Clinical Koyu Leke Serumu'nun sektörde altın standartı temsil ettiği; reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4, 8 ve 12 haftada cilt rengini eşitlemede etkili olduğunu ispatlamıştır. Even Better Clinical Koyu Leke Serumu'nun 12 hafta sonunda cilt renginde %58 düzelme sağladığı ispatlanmıştır.
Ürünün bir diğer farkı da diğer leke giderici ürünleri kullanamayacak kadar narin ciltler için hassas ve tahrişe neden olmayan bir bakım alternatifi sunmasıdır. Ayrıca ürün yazın, üzerine güneş koruması sürüldüğü takdirde rahatça kullanılabilir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 30 ml 175 TL, 50 ml 279 TL

* * *

EVEN BETTER CİLT TONU DÜZENLEYİCİ LOSYON SPF 20

Karma ve yağlı cilt tiplerine özel koyu leke karşıtı bakım

Even Better Cilt Tonu Düzenleyici Losyon SPF 20, Clinique'in kişiye özel cilt bakım felsefesine dayanarak, en çok satan serisine dahil olmuştur. Hafif ve yağsız içeriği sayesinde, özellikle karma ve yağlı cilt tipleri için üretilen bu ürün cilt tonunu düzenler ve eşit bir cilt tonu sağlar.
Koyu lekeler ve cilt tonu eşitsizliği ile savaşırken aynı zamanda hiperpigmentasyonun bir numaralı etmeni olan UVA/UVB ışınlarına karşı koruma sağlar.

ÇİFT YÖNLÜ YAKLAŞIM

Even Better Cilt Tonu Düzenleyici Losyon SPF 20 cildi anında aydınlatarak ve zamanla cilt tonu eşitsizliğini ortadan kaldırarak cilt tonunu düzenler. Koyu lekeleri hedef alan Even Better Cilt Tonu Düzenleyici Losyon SPF 20:
• Ciltte fazla pigment oluşumunu engellerken, var olanları azaltır.
• Yeni lekelerin oluşumunu önler.
• Cilt yüzeyinde var olan koyu lekelerin görünümünü azaltarak daha eşit bir cilt tonu görünümü yaratır.
• Melanin kalıntılarını arındırma sistemiyle süpürür ve temizler.

Even Better Cilt Tonu Düzenleyici Losyon SPF 20 aynı zamanda cilt bariyerini güçlendirir ve güneşin zararlı UVA/UVB ışınlarına karşı korur. Cilt bariyeri zayıfladığı zaman, çevresel etkenler cildi daha fazla irite eder ve fazla melanin üretimini tetikler. Cilt bariyerini iritanlara karşı güçlendirerek ileride oluşabilecek cilt tonu eşitsizliklerine karşı korunma sağlanır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml 139 TL

* * *

EVEN BETTER CİLT TONU EŞİTLEYİCİ NEMLENDİRİCİ SPF 20

Even Better Cilt Tonu Eşitleyici Nemlendirici SPF 20 özel formülüyle mevcut lekelerle savaşırken yenilerinin oluşumunu önlemeye de yardımcı olur.

Even Better Koyu Leke Serumu ve Even Better Fondöten SPF 15'in ardından seriye eklenen bu yeni ürün, cildi 3:1 koruma oranıyla zararlı UV ışınlarına karşı korurken aynı zamanda lekelerin görünümünü azaltır, yenilerinin oluşumunu önler ve cildi nemlendirir.

ÇOK AMAÇLI YAKLAŞIM

Ürünün C Vitamini, Maya, elma özü, Linoleik asit gibi özel içeriklerden oluşan çok amaçlı formülü:
 Ciltteki lekelerin görünümünü azaltır.
 Yeni lekelerin oluşumunu önler.
 Cilde daha eşit bir ten rengi sağlar.
 Cilt bariyerini güçlendirerek cildi UV ışınlarına ve diğer çevresel etkenlere karşı korur.Bu şekilde yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur.
 Anında, gün boyu kalıcı nem sağlar.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 50 ml 139 TL

* * *

EVEN BETTER EYES GÖZ KREMİ

Göz çevresi evrensel bir yüz cilt bakım endişesidir. Göz altındaki koyu halkalanmalar ise yaş ve etnik köken fark etmeksizin göz çevresi kategorisindeki bir numaralı endişedir. Koyu halkalanmalar yorgunluk, stress, ilerleyen yaş, nemsizlik, zayıf dolaşım, iltihaplanma ya da genetik faktörler gibi bir çok nedene bağlı olabilir. Ayrıca, göz çevresindeki deri ne kadar ince ise göz çevresindeki halkalanma da o kadar belirgin görünür.

Clinique bilim adamları, son dönemde yaptıkları araştırmalarda koyu halka oluşumunun büyük ölçüde melanin birikiminden kaynaklandığını ortaya koydu. Bu eşit olmayan cilt tonu görünümü, cildin daha yaşlı görünmesine neden olur. Clinique'in Uzman Dermatoloğu Dr. David Orentreich'e göre cilt tonu ne kadar eşitse, o kadar genç bir görünüm sağlanır.

ÇÖZÜM:

Even Better Clinical Koyu Leke Serumu ile cilt tonu eşitsizliği tedavisinde 1 numara olan Clinique, şimdi de koyu halka tedavisine anında ve zaman içerisinde çözüm getiren yeni bir formül yarattı. Clinique Labaratuarlarında 15 yıldan fazla süren bilimsel araştırmalar sonucunda,göz çevresini aydınlatan hassas bir formüle sahip Clinique Even Better Koyu Halka Giderici Göz Çevresi Bakım Kremi ortaya çıktı. Sonuç: Göz çevresindeki koyu halkalanmada 12 haftada 30%'a varan azalma, klinik olarak test edildi.

NASIL ÇALIŞIYOR?

Uzun dönemdeki yararlar: Özel içeriği ile koyu halkalanmayı tedavi eder.
• Göz çevresini zaman içerisinde aydınlatır.
o Özel içerikler, Vitamin C ve karadut kökü hassas bir şekilde koyu halka görünümünün azaltılmasını sağlar.

• İrritasyona ve çevresel zararlılara karşı koruma sağlar.
o Kafein ve Yeşil Çay Özütü gibi anti-irritan içerikler, rahatlatıcı ve çevresel zararlılara karşı iritasyonu tedavi edici ve koruyucu etki gösterir.
o İçeriğindeki Phytosphingosine, koyu halka görünümünün belirgin olmasını sağlayan irritasyona karşı cildi rahatlatır .

• Cilt bariyerine destek sağlar, güçlendirir.
o Siegesbeckia Orientalis Özü doğal kolajen yıkımını önler, böylece cildin doğal yapısının bütünlüğü korunmuş olur.
o Linoleic Acid ve Cholesterol cilt bariyerini yenileyerek cildin daha rahat ve yumuşak olmasını sağlayan nem dengesini kurar.
o Kesilmiş Süt Proteinleri göz çevresindeki ince ve hassas cildin
doğal kolajen üretimini destekleyerek, koyu halkaların görünümünün azalmasını sağlar.

Anında Sonuç: Optik teknoloji sayesinde göz çevresini aydınlatır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 109 TL

* * *

EVEN BETTER KOYU LEKE KARŞITI EL KREMİ SPF 15

Eller üzerindeki koyu lekeler için özel olarak üretildi.

Birçok kadın ilk yaşlanma belirtilerinden olan koyu lekeler söz konusu olduğunda ilgilerini yüzlerindeki koyu lekelere yöneltirken, eller üzerinde oluşan koyu lekeleri atlamakadırlar. Amerikan Plastik Cerrahlar Cemiyeti'nin yaptığı bir araştırmaya göre, bir çok kişi elleri gözlemleyerek kişilerin kaç yaşında olduklarını tahmine edebilmektedir.¹ Genç bir görünüme sahip olunmasına rağmen, ellere dikkat edilmediği taktirde oluşan koyu lekeler gerçek yaşı ortaya çıkarmak konusunda hayal kırıklığı yaratabilirler.

Koyu leke konusunda uzman olan Clinique, eller üzerinde oluşan koyu lekelerin en az yüzde belirn koyu lekeler kadar endişe yarattığını ortaya gözlemledi. Koyu lekelerin görünümünü azaltan güçlü içeriği ve yoğun nemlendirme özelliği sayesinde Even Better Koyu Leke Karşıtı El Kremi SPF 15 ilerleyen yaş veya güneş dolayısıyla oluşan lekelere karşı etkin çözüm sunar.

Even Better Koyu Leke Karşıtı El Kremi SPF 15 cildi besler ve cildin 8 saat boyunca nemi hapsetmesini sağlar. Üstelik eller, 2 kere yıkandığında dahi krem etkisini korur. İçeriğindeki hassas arındırıcılar cilt tonu eşitliği sağlar. Güçlendirilen cilt bariyeri iltihaplanma sonucu oluşabilecek fazla melanin üretimini önleyerek irritasyonun önüne geçer.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 109 TL

* * *

CLINIQUE EVEN BETTER FONDÖTEN SPF 15

Makyaj ihtiyacını ortadan kaldıran fondöten.

2009 haziran ayında yapılan Euromonitor Custom Research çalışması sonuçlarına göre Clinique, Avrupa'nın en çok fondöten satan selektif kozmetik markasıdır.
Gerçek: Bugün dünyada her dört kadından biri hiperpigmentasyon sorunu yaşıyor.
Hiperpigmentasyon cildin bir bölümünde cilt renginin daha koyu hale gelmesidir. Yapılan son araştırmalar, leke sorununun çizgi ve kırışıklıktan sonra en önemli ikinci cilt sorunu olarak görüldüğünü gösteriyor.

KAPATMA VE TEDAVİ ETME

Yeni Even Better Fondöten SPF 15, hafif ve yağsız formülüyle, Clinique'in uzman dermatologlarının, cilt rengini yeniden yapılandırmaya yardımcı olmak ve düzenli kullanımla renk farklılıklarını azaltmak için özel olarak yarattığı ilk fondötendir.

Even Better Fondöten SPF 15 özel seçilmiş içerikleriyle, düzenli kullanımda, renk farklılıklarının ortadan kaldırılmasına ve yeni lekelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olur. C Vitamini, güçlü antioksidanlar ve minerallerle zenginleştirilmiş formülü, lekelerin görünümü azaltma ve tedavi etmeye yardımcı olmanın yanı sıra aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm de sağlar. Yani makyajlıyken bile hiç makyaj yapmamış gibi bir görünüme sahip olursunuz. Ayrıca, güneş ışınlarının neden olduğu zararı önlemek için formüle SPF 15 güneş koruması da eklenmiştir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 30 ml 86 TL

* * *

CLINIQUE'İN EVEN BETTER TAKIMININ EN YENİ ÜYESİ:
EVEN BETTER KAPATICI

Clinique cilt tonu eşitsizliğine çözüm sunan ilk kozmetik markalarından biridir. Markanın benzersiz ürünü, Avrupa'nın en çok satılan koyu leke karşıtı bakım ürünü Even Better Clinical Koyu Leke Serumu koyu lekelerin, yaşlılık lekelerinin ve akne lekelerinin görünümünü azaltmada doktor reçetesi ile önerilen ürünlerin etkilerine paralel etki gösteren ilk tedavi serumudur. Clinique laboratuarlarındaki uzmanlar aynı zamanda güçlü tedavi teknolojisine sahip, renk tonu eşitsizliğine anında ve zaman içerisinde etki edecek Even Better Fondöten SPF 15'i yarattılar. Şimdi Clinique'in Even Better ürün serisi kendini daha da geliştirdi. Even Better Kapatıcı göz çevresindeki ve cildin diğer bölgelerindeki koyu leke ve halkalanmaları gizlemek için seriye katıldı.

Hiperpigmentasyonun tedavi sürecinde kadınlar cilt tonu eşitsizliğine anında çözüm bulmayı da istiyorlar. Even Better Kapatıcı'nın içerisindeki pigment karışımı, istenen kapatıcılığı kolayca sağlar. Koyu lekelerin ve cilt tonu eşitsizliğinin kapatılmasıyla cilt daha eşit bir tona sahip olur. Göz altı halkalarının saklanmasıyla ve içerdiği Vitamin C ile cilt daha aydınlık görünür.
Even Better Kapatıcı kremsi yapısı ile yumuşak bir kapatıcılık sağlar ve kuruluk yaratmadan cilt yüzeyinde kolayca dağılır. Uzun süre kalıcılık sağlayan formül su, ter ve neme karşı dayanıklıdır. Bulaşmaz, çizgi yapmaz ve cilde doğal bir görünüm verir.

Even Better Kapatıcı fondötenin altına veya üzerine, ya da yalnız başına koyu lekeleri ve göz altı halkalarını kapatmak için kullanılabilir. Göz altındaki koyu halkaları kapatmak için ten renginizden hafif açık bir ton tercih edin. Az bir miktar aldıktan sonra elinizle ya da gözaltı kapatıcısı fırçasıyla narin bir şekilde göz çevrenize uygulayın.

4 farklı tonu bulunan Even Better Kapatıcı, Even Better Fondöten SPF 15'in farklı tonlarıyla kombine edilebilir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 79 TL

Tüm Clinique ürünleri alerji testinden geçmiştir. 100% parfümsüzdür. Yağsızdır. Dermatologlar tarafından test edilmiştir.