Toni&Guy presents Elif Cığızoğlu
GÜZELLİK

Toni&Guy presents Elif Cığızoğlu

Mercedes Benz İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleşen anlamlı iş birliği dikkat çekti. “Moda, artık yalnız güzel bir kıyafet almak değil! Bugün modada STİL satın alıyorsunuz” diyen tasarımcı Elif Cığızoğlu, Londra Moda Haftası’nın 17 yılı aşkın süred

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Mart 2013

Modanın yaratıcı, yenilikçi ama hepsinden de önemlisi sanatçı kimliğiyle tanınan Elif Çığızoğlu, "Hide" isimli yeni koleksiyonunu 14 Mart 2013 Perşembe günü Pera Palace Hotel Jumeirah'ta moda severlerin beğenisine sundu. "TONI&GUY Presents ELİF CIĞIZOĞLU" ismiyle anılan defilede tanıtılan koleksiyon, 50'li yılların "New Siluette" formunun izlerini taşıyordu.

STİL AŞKI BİR ARAYA GETİRDİ

Saçın stilin en önemli bileşenlerinden biri olduğuna inanan Cığızoğlu'nun sponsorluğunu TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri üstlendi. İstanbul'da moda, kültür ve eğlencenin çok özel anlarına şahit olduğunuz "TONI&GUY Presents ELIF CIĞIZOĞLU" defilesinde stil öne çıktı.

Modanın giyilen üründen çok seçilen stile dönüştüğünü söyleyen Elif Cığızoğlu, koleksiyonunun stilini TONI&GUY Türkiye saç danışmanı Kemal Baykar ve ekibinin yarattığı saçlarla tamamladı.

"Saçın Tarzın" sloganıyla yola çıkan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri de saç stilini modanın kışkırtıcı bir öğesi ve tarzın yansıtıcısı olarak görüyor.

BİR YARATILIŞ HİKAYESİ

Elif Cığızoğlu kendisini bir hayalperest olarak tanımlıyor. "Bizler günü yaşarken hayal kurarız, uyurken değil" diye ekliyor. Öyle bir koleksiyon hayal edin ki üst üste döşenmiş bir bina gibi, her bakışta farklı hisler uyandıran... Biraz kadınsı, biraz erkeksi... İçinde, özellikle seksi ve kadınsı, üzerinde ise erkeksi yeni bir siluet…

Tasarımcı, "Hide"ı, kullanılan kumaşlarla bir zırh gibi, dişiliğini saklamaya çalışan hatta askıda çoğu zaman erkek mi yoksa dişi mi diye sorgulayabileceğimiz, içine beden girdiği anda ise, bir kadını içinde şımartacak ve özel hissettirecek bir koleksiyon olarak tanımlıyor.

Elif Cığızoğlu, kimi zaman bir heykeltıraş, kimi zamansa bir ressam gibi işlediği elbiselerinin içinde hayal ettiği kadının tamamlanması için defilesindeki saçlarını yıllardır modanın içinde olan bir profesyonele emanet etti.

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ve ünlü saç stilisti Kemal Baykar ile yaptığı işbirliği bu noktadan doğdu.

Defile için yarattığı saç stilinde, sofistike ve minimalist bir duruş sergilendiğini ileten Kemal Baykar, saçın her zaman modadan ilham aldığını ve saçı modanın vazgeçilmez bir öğesi olarak gördüğünü belirtti.

SAÇLAR ARTIK HAUTE COUTURE

Farklı renk ve yapılardaki saçlara özgü farklı ürünler sunan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile Haute Couture saç stilleri yaratmak mümkün. İngiliz kökenli bir marka olan TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri 17 sezonu aşkın süredir London Fashion Week'in resmi saç sponsorluğunu yürütüyor ve ürünlerini geliştirirken modadan ilham alıyor.

50 yıllık salon uzmanlığı ve tecrübesini yansıtan, İngiliz saç tasarımı markası TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni saç bakım ve tarzına özel şekillendirme ürünleriyle Türkiye'de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin bir numaralı tercihi oldu.

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri ile sezon modasını saçına yansıt!