Mükemmel yaz teninin sırrı
GÜZELLİK

Mükemmel yaz teninin sırrı

Güneş koruyucu kullanmamak için ürettiğiniz bahanelerin tamamına çözüm getirecek önerilerimiz, güneş kremine elini bile sürmeyen sevgiliniz için ise bazı seksi planlarımız var.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Haziran 2013

Cildinize Zaman Tanıyın Tatile çıkmadan iki, üç hafta önce akşamları vücudunuza güneş koruyucu uygulamaya başlayın. Bu işlem, cildin stratum corneum katmanının güçlenmesini ve güneş yanıklarına karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.

Sivilceleri Önlemek için Kullandığınız güneş koruyucu, cildinizde sivilceler oluşmasına neden oluyorsa bize kulak verin. Öncelikle satın aldığınız güneş koruyucunun içerik etiketini okumalı ve üzerinde "oil free" yazdığından emin olmalısınız.

Bioderma, Photoderm AKN Mat SPF 30, güneş koruyucu yağlanma sorununun önüne geçiyor. Tabii sivilcelerin de... Rutininizi Basite İndirgeyin Cildinizi güneşe karşı korumak için katman katman ürün uygulamanıza gerek yok. La Roche- Posay, Anthelios 60 Melt In Sunscreen Milk, güneş sütü, emilebilirliği ve koruyuculuğuyla işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak. Vücut losyonu sürmüş gibi hissedeceğinize emin olabilirsiniz.

Renk Sorunsalı Çoğu güneş koruyucu koyu tende beyaz ve lekeli bir görünüm bırakır; haliye sevgilinizin yanında güneşlenirken yüzünüzde gri bir lekeyle ona gülümsemek istemezsiniz! Bu sorunun esas nedeni doğal güneş koruyucu özellikleriyle bilinen titanyum dioksit ve çinko oksitten kaynaklanır.

Neutrogena, Ultra Sheer

Cosmopolitan