Kuru saçları tamir etmenin tam zamanı!
GÜZELLİK

Kuru saçları tamir etmenin tam zamanı!

TONI&GUY bakım serisi ürünlerinden “Canlandırıcı Kuru Şampuan”, günümüz şehirli kadınının çantasında, yıllardır aradığı kurtarıcı olarak yerini alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Şubat 2014

Özgür aynı zamanda gösterişli olmayı başaran sezon kadını saçlarını yıkamaya zaman bulamadığında "Canlandırıcı Kuru Şampuan" ile hayatın hızını yakalıyor.

Hızlı iş temponuz ve hareketli yaşantınızda iki duş arasındaki yardımcınız haline gelecek bu ayrıcalıklı ürünle, bir yandan saçınızdaki yağlardan kurtulurken, diğer bir yandan saçınızın daha hacimli ve havalı bir görünüme ulaşmasını sağlayacaksınız. Son dönem moda kulislerinin vazgeçilmezi haline gelen Canlandırıcı Kuru Şampuan' ın saçınızda bırakacağı hoş koku sayesinde her daim gözler üzerinize çevrilecek.

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri, Canlandırıcı Kuru Şampuan' ı ile, hayatın her an tadını çıkart!

Dry Shampoo – Canlandırıcı Kuru Şampuan
Profesyonellerin saçın dolgunluk, hacim ve stilini korumak için moda kulislerinde kullandıkları özel bir formülle geliştirilmiş canlandırıcı kuru şampuan, saçınızı yıkamadan biriken yağı emer, saçınıza taze, canlı ve hacimli bir görünüm kazandırır.

Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Kuru saçlarınıza yaklaşık 20 cm. uzaklıkta dik açıda tutarak saç diplerinize eşit bir şekilde uygulayın.

TONI&GUY HAIRMEETWARDROBE, 17 sezonu aşkın süredir London Fashion Week'in resmi saç sponsorluğunu yürütüyor ve ürünlerini geliştirirken modadan ilham alıyor. İngiliz saç tasarımı markası TONI&GUY, Londra Moda Haftası kulislerinde edindiği deneyimle geliştirdiği yeni koleksiyonları ile Türkiye'de de saçının tarzıyla buluşmasını isteyenlerin tercihi oluyor.