Ruhun ve bedenin için SPA'da zaman geçir
GÜZELLİK

Ruhun ve bedenin için SPA'da zaman geçir

Elemental Fitness & SPA’nın 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan “Gençliğini egzersizle koru” paketinde LPG’den, pilates’e ve selülit masajına kadar bedeninizi yaza hazırlayacağınız bir program sunuluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Mart 2014

Vücudunuza iyi bakın, yaşamak zorunda olduğunuz tek yer orasıdır felsefi ile Elemental Fitness & SPA, vücudu sıkılaştıran, şekillendiren egzersiz ve kondisyon paketlerinin yanı sıra masaj ve cilt bakımında da Nisan ayına özel fiyatlar sunuyor.

Ruhu besleyen ve zihni genç tutan tek şey Elemental Fitness & SPA'da zaman geçirmektir
DoubleTree by Hilton Moda'nın içinde yer alan bakım ve kondisyon vahası "Elemental Fitness & SPA"da son teknoloji LPG'li vücut bakımları sayesinde hapsedilmiş yağ hücrelerinin eritilerek vücudunuzun ihtiyacı olan incelme, sıkılaştırma, şekillendirme ve selülit giderimi sağlanıyor. Kolajen ve elastin aktivasyonu için fibroblast uyarımı ile LPG Endermolift programında yenileme, sıkılaşma, pürüzsüzleştirme ve dolgunlaştırma yapılıyor. 6 seansta bir beden inceleceğiniz paketin Nisan ayına özel fiyatı 2.950 TL yerine yalnızca 1.690 TL.



Egzersiz yapmazsak yaşlanırız

Hareket ve metodolojik egzersizin kondisyonu koruduğuna ve hareketin hareketi getirerek kondisyonun sürdürülebilirliğini sağladığını söyleyen Elemental Fitness & SPA sorumlusu Neslihan Tomruk, "Egzersiz ile gençliğimizi koruyoruz, egzersiz yapmazsak yaşlanırız. Nisan ayı süresince herkesi egzersize başlatmak istiyoruz; bu nedenle Fitness üyeliklerinde %15 indirim ve 1 ay hediye avantajı yarattık" diyor.

Cildinizde bahar tazeliği

Elemental Fitness & SPA'nın Nisan ayına özel cilt bakımları ile bahar tazeliğini cildinizde ve bedeninizde hissedeceksiniz. 50 dakika hamam ve 30 dakika vücut bakımı ile bedeninizin ihtiyacı olan nemlendirme ritüeli ile yeniden doğmuş gibi hissedecek; Fransız kozmetiğinin en özel formülleri ile hayat bulan Thalgo bakım ürünleri ile 75 dakikalık cilt bakımı ile şehir hayatının ve kış aylarının yıprattığı cildinizde tazelenme ve arınma yaşayacaksınız. Cildinize bahar tazeliği getirecek bakımlar Nisan ayına özel 550 TL yerine yalnızca 350 TL olarak belirlendi.