Desert Essence ile güneşin keyfini doyasıya çıkarın
GÜZELLİK

Desert Essence ile güneşin keyfini doyasıya çıkarın

ailemicinsaglik.com’da bulunan Desert Essence güneş koruma faktörlü günlük yüz kremi, cildi yaz mevsiminde güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Nisan 2014

Sertifikalı, doğal ve organik ürünleriyle ailelerin tercihi ailemicinsaglik.com, doğal içeriklerden elde edilen Desert Essence güneş koruma faktörlü günlük yüz kremi ile ışıltılı ve pürüzsüz bir cilt vaat ediyor. Tamamen doğal minerallerden oluşan güneş koruyucu içeriği sayesinde Desert Essence, güneş ışınlarının yaydığı zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı cildinizi korumaya yardımcı oluyor.

Desert Essence güneş koruma faktörlü günlük yüz kremi, jojoba yağı içeriğiyle cildinize derinlemesine nüfuz ederek kalıcı nemlendirme sağlıyor. Akdarı yağı içeriğiyle de cilt yenilenmesini desteklemeye yardımcı olan krem aynı zamanda çevresel streslerden dolayı kaybolan cilt esnekliğini de yeniliyor.

Desert Essence güneş koruma faktörlü besleyici yüz kremi, kuru ve hassas ciltleri tekrar nemlendirerek, cilde yumuşak, esnek ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Doğal nem kaynağı argan yağı, yatıştırıcı etkili aleo vera ve anti-oksidan bakımından çok zengin beyaz çay özlü formülü sayesinde cildi dış etkenlerden koruyor ve erken yaşlanma belirtileri ile savaşıyor.