Miranda Kerr’in bakımlı ayaklarının sırrı
GÜZELLİK

Miranda Kerr’in bakımlı ayaklarının sırrı

Podyumların yıldızı Miranda Kerr, ipeksi ayaklarının sırrını açıkladı. Ünlü top model, pilli pedikür cihazı MICRO Pedi’yi yanından ayırmıyor. Heidi Klum, Kim Kardashian, İspanyol oyuncu Paula Echevarría gibi isimlerin de tercih ettiği MICRO Pedi artık Tü

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Nisan 2014

Podyumda attıkları her adım ile göz kamaştıran top modellerin ayak bakımı sırları hep merak konusudur. Ünlü top model Miranda Kerr, pilli pedikür cihazı MICRO Pedi sayesinde yumuşacık ayaklara sahip olduğunu söylüyor. MICRO Pedi, çantaya sığabilme özelliği ile pedikürde devrim yaratıyor. Miranda Kerr, MICRO Pedi'yi hep yanında taşıyor.

Top model Heidi Klum ve İspanyol oyuncu Paula Echevarría da pilli pedikür cihazı MICRO Pedi'yi tercih ediyor.
MICRO Pedi'nin mikro-mineral başlığı 360° ve saniyede 30 kere dönerek sert deriyi güvenli bir şekilde ortadan kaldırıyor, yerine yumuşacık bir cilt bırakıyor. MICRO Pedi ile ayak tabanındaki sert derilerden saniyeler içerisinde kurtulmak mümkün. MICRO Pedi, her an her yerde ipeksi ayaklara sahip olmanın en kolay yolu.



Amerikan Podiyatrik Tıp Birliği (APMA) tarafından kabul gören MICRO Pedi, Amerika, İngiltere, İspanya, Kanada ve İrlanda'dan sonra şimdi Türkiye'de… MICRO Pedi satışa sunulduğu ülkelerde aldığı "En İyi Ayak Bakım Ürünü", "En İyi Ev Pedikür Aleti", "En İyi Evde Bakım Ürünü", "En iyi Kişisel Güzellik Ürünü" ödülleriyle de tanınıyor.

Dünyaca ünlü online butikler Boots.com ve Amazon.com'da satın alanların 5 yıldız verdiği MICRO Pedi, seçkin eczanelerde 99,90 TL'den satışa sunuluyor…