UV Defence ile güneş koruma ve anti aging bir arada
GÜZELLİK

UV Defence ile güneş koruma ve anti aging bir arada

Cilt yaşlanmasını hızlandıran başlıca faktör olan güneş, lekelerin görünümünü belirginleştirir, kırışıklıkları arttırır, cildi kurutur ve nemsiz bırakır. Filorga, güçlü koruyucu yapısı ve anti aging etkisi gösteren içeriği sayesinde güneşin zararlı etkile

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Nisan 2014

UV Defence yaşlanma ve kahverengi leke karşıtı güneş bakımı SPF 50+ UVB / UVA;

Çok yüksek Koruma :

UV ışınlarından kaynaklanan oksidatif etkiyi yok eden SunActin ve E vitamini ile desteklenen güneş filtreleri, UVB ve UVA ışınlarını bloke eder. Yüksek derecede koruma için anti oksidan etki sağlar.

Leke karşıtı etki:


Şerbetçiotu özü ile melanin sentezini düzenleyerek, pigmentasyon bozukluğunu tedavi eder. Güneş ışığı sebebiyle oluşan kahverengi leke görünümünü düzeltmeye yardımcı olur ve yenilerinin oluşması engellemeyi destekler.

Anti aging etki :

Hyaluronik asit ile desteklenen NCTF sayesinde, hücresel metabolizma ve fibroblastlarn uyarılmasıyla, kolajende artış ve doku sertleşmesinde azalma sağlanır, böylece ince çizgi ve kırışıklıkarın görünümü azaltılırken, cildin renk bütünlüğünü de sağlamaya yardımcı olur.

Nemlendirme etkisi:

Cildin lipidik bariyerini güçlendirmek ve nemsizlikle savaşmak için gerekli olan lipidleri temin etmeye yardımcı olan Antileukine 6 (kahverengi yosun özü ) ile güneş ışığı kaynaklı nemsizlikle savaşır ve cildi içeriden yoğun bir şekilde nemlendirir.

Cilt tarafından emilen aktif içeriklerin etkinliklerini arttırarak, yapılmış olan estetik işlemin faydalarını arttıran UV-Defence, cildi koruma özelliğiyle de beraber lazer,enjeksiyon ,peeling gibi işlemler sonrasında kullanım için de idealdir.

Cilt yüzeyinde yağlı bir katman oluşturmaz, hafif dokusu sayesinde emilimi kolaydır.