Boyalı, yıpramış, kurumuş saçlara Mango etkisi
GÜZELLİK

Boyalı, yıpramış, kurumuş saçlara Mango etkisi

‘Klorane Soin Fluide Sans Rinçage’ kuru, yıpranmış, boyadan hasar görmüş saçlar için geliştirilen durulanmayan bakım kremi, saçın sağlığına kavuşmasına destek verir.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2014

Kadınların korkulu rüyası kuruyan ve yıpranmış saçlar için durulanmayan Klorane Mango etkili bakım kremi mükemmel bir çözüm. İçerdiği mango yağı ekstresi ile kuru ve yıpranmış saçlara canlılığını geri kazandırırken, hoş kokusuyla da etrafınızı büyülemenizi sağlayacak. Nemini kaybetmiş saçlara sağlığını yeniden kazandıran Mango yağı etkisiyle saçlarınız hiç olmadığı kadar kolay taranacak, tararken kopmayacak ve gözalıcı bir şekilde parlayacak.

Kuru ve yıpranmış saçlara özel olarak üretilen mango yağı içeren besleyici ve ışıltı verici 'Durulanmayan Klorane Mango Ekstreli Bakım Kremi' saçı besler ve yeniden yapılandırır. İçeriğindeki mango çekirdeğinde bulunan yağ asitleri sayesinde hasar görmüş saç telini derinlemesine besleyerek, saçın nem kazanmasını sağlar.

Durulanma gerektirmediğinden, ihtiyaç duyulduğu herhangi bir zamanda, kuru ya da nemli saç uçlarına bir miktar ürünü ellerinizin arasında ovuşturarak uygulayın.