Güneş seni çağırıyor, hazır mısın?
GÜZELLİK

Güneş seni çağırıyor, hazır mısın?

Özlemle beklediğiniz yaz mevsimi geldi, tatil planlarınız çoktan hazır. Peki, siz güneşe hazır mısınız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mayıs 2014

Güneşlendiğiniz süre boyunca değişik dalda boylarında ultraviole ışınları cildinize zarar verir. Bronz bir tene sahip olmak isterken güneş yanıkları ve erken kırışıklıklarla karşı karşıya kalmayın. Unutmayın ki sadece plajda değil, günlük hayatınızda da güneşten korunmayı ihmal etmemelisiniz. Özellikle açık renkte ve hassas cilde sahip kişilerin çok uzun süre güneşte kalmamaları ve mutlaka ciltlerini güneşin zararlı etkilerinden koruyacak ürünler kullanmaları gerekiyor. Bu ürünlerle sadece kendinizin değil çocuklarınızın cildini de koruma altına alabilirsiniz.

Farmasi, cildinizi güneşin olumsuz etkilerinden korumanız ve sağlıklı bronzlaşmanız için 5 farklı ürün sunuyor. Ürün içeriklerinde yer alan aloe vera, deri üzerinde iyileştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özellik sunarken E vitamini ise cildi besleyerek nemlenmesini sağlıyor.



Farmasi'nin dermatolojik olarak test edilerek onaylanmış güneş ürünleri Hassas Ciltler için Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF 30, Tüm Cilt Tipleri için SPF 15, Çocuklar ve Hassas Ciltler için Ultra Korumalı Güneş Kremi SPF 50, Aloe Vera İçeren Güneş Sonrası Losyonu, Kakao & Shea Butter & Havuç Özlü Bronzlaştırıcı Yağ'dan oluşuyor