Rowenta'dan 7 gün 7 saça özel bir teknoloji: Rowenta Respectissim
GÜZELLİK

Rowenta'dan 7 gün 7 saça özel bir teknoloji: Rowenta Respectissim

Rowenta’nın yenilikçi teknolojik gücü bu kez Respectissim Saç düzleştircisi SF7420 serisinde hayat buldu, saçları yıpratan yüksek ısı sorunu tarih oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Haziran 2014

Rowenta Respectissim saç düzleştirici de saçların sağlıklı şekil alabilmesi için ideal ısı olan 170 derecede, 230 derecelik şekil verme performansı sunuyor. 7/7 formülüyle haftanın 7 günü hem saçlara istenilen şekli veriyor hem de saçların sağlığını bozmadan canlılığını koruyor.



Tasarımıyla sizi düşünen ve tüm özellikleri tek bir üründe birleştiren Rowenta, lüks bakım anlayışını mükemmellikle eşitliyor. Yenilikçi teknolojik gücüyle fark yaratan Rowenta Respectissim serisiyle saç düzleştirmeye yönelik endişeleri tersine çeviriyor.



Özel bakır alaşımı ve silisyum kaplamalı plakaları sayesinde Rowenta Respectissim Saç Düzleştirici SF7420 saçların sağlıklı şekil alabilmesi için ideal ısı olan 170 derecede, 230 derecelik performans sağlıyor.

7/7 formülüyle haftanın 7 günü pratik ve yıpratmayan kullanım sunarken, bakım zamanlarını da keyfe dönüştürüyor.



İletken plakaları sayesinde çabuk ısınarak hızlı ve kolay bakım sağlayan Rowenta Respectissım saç düzleştirici, düzleştirme sırasında saçların yıpranıp, matlaşmasına da son veriyor. Saçı kökten uca koruyarak pürüzsüz şekillendirme ve parlaklık sunarken, kırılma ve kopma gibi problemlerin önüne geçerek, saçların sağlığını koruyor. Üstelik kullanım kolaylığı sağlayan ısıya dayanıklı koruyucu kapağıyla birlikte sunuluyor.

Respectissim Liss & Curl Saç Şekillendirici: 199.90 TL