Yazın neme ihtiyaç duyan ciltlere; Multi-Active ve Skin Hydrating
GÜZELLİK

Yazın neme ihtiyaç duyan ciltlere; Multi-Active ve Skin Hydrating

Dermalogica’nın tüm cilt durumları için uygun olan toniği Multi-Active Toner ve maskesi Skin Hydrating Masque, sıcak ve kurutucu yaz aylarında cildi nemlendirmek ve ferahlatmak amacıyla kullanılabiliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Haziran 2014

Bunaltıcı sıcaklarda gün içinde Multi-Active Toner kullanan herkes serinlik ve ferahlık hissini yaşıyor. Multi-Active Toner, günlük cilt bakımında, nemlendirmenin ilk aşaması olarak kullanılmasının yanında, sprey formlu yapısıyla ihtiyaç duyulduğunda kullanılarak cildi ferahlatıyor. Ofis ortamında çalışıp gün boyu klimaya maruz kalanlar, uçakla çok sık seyahate çıkanlar tarafından kullanılması ideal olan Multi-Active Toner, makyaj üzerine de rahatlıkla uygulanabiliyor. Yüz haricinde hafif nemlendirici olarak vücutta ve saçta da kullanılan bu çok amaçlı ürün buzdolabında bir süre bekletilerek sıcak yaz günlerinde serinlik keyfini arttırılabiliyor. Proteinler, amino asitler ve bitki özleri bakımından çok zengin olan tonik, cilt temizliğinden sonra ve gün içerisinde püskürtülerek uygulanıyor.

Dermalogica'nın, kuru ve nemsiz ciltlere hyaluronik asit desteğiyle nem veren maskesi Skin Hydrating Masque ise cildi besleyerek, deniz ve güneş sonrası cildin ihtiyaç duyduğu ilave bakım ihtiyacını tamamlıyor.

Çapraz bağlı Hyaluronik Asit çok yoğun su tutma özelliği ile özellikle stres, güneş ışığına maruz kalma gibi çevresel etkenler ve yanlış ürün kullanımı sonucu nemsizleşmiş ve hassaslaşmış cildi nemlendiriyor, cilt bariyerini güçlendiriyor ve nemsizlik çizgilerine bakım yapıyor. Skin Hydrating Masque tüm yüz boyun ve özellikle göz çevresi için de ideal bir maske.

Cildinizin neme ihtiyaç duyduğu anlarda, buzdolabınızda bir müddet beklettiğiniz Multi-Active Toner ve Skin Hydrating Masque cildinizin ferahlaması ve serinlemesi için de uygun ürünler olacaktır.