Rowenta Respectissim ile saçlarımızı günlere böldük!
GÜZELLİK

Rowenta Respectissim ile saçlarımızı günlere böldük!

Rowenta’nın yenilikçi teknolojik gücü bu kez Respectissim serisi ile haftanın tam 7 günü 7 farklı saçla güne merhaba diyin. Her güne farklı bir hikaye katın.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Haziran 2014

Haber: Nilüfer Türkoğlu
nilufer.turkoglu@caferuj.com.tr



Geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme La Mancha'da çok özel bir davetle lansmanı yapılan Rowenta'nın son güzeli Respectissim serisini nihayet kullanma şansı buldum. Hem uzun hem de kısa saçların imdadına koşan Rowenta, haftanın her günü farklı bir görünüm elde etmeniz için bu tazecik ürünüyle adeta hayatımızı kolaylaştırıyor.



Boyadan ve ara sıra yaptırdığım maşadan yorgun düşmüş saçlarıma nefes aldıran Respectissim serisi, kuaförlerde çok yüksek ısıyla saçlara temas eden düzleştirici ve maşa görevi gören 'diğer'lerine göre alkışı sonuna kadar hak ediyor. Bunda en büyük etken, ısıyı kendinizin ayarlıyor olması. Çok yüksek ısıya gerek duymadan saçlarınızı kolaylıkla şekle sokabiliyor ve istediğiniz o 'altın' görünümü elde edebiliyorsunuz. Çünkü Rowenta, 170 derecede, 230 derecelik şekil verme performansı sunarak fazla ısıyla yıpranan saç sorununu ortadan kaldırıyor. 7/7 formülüyle haftanın 7 günü saçlara istenilen şekli vermekle kalmıyor, saçların sağlığını bozmadan canlılığını korumasına da yardımcı oluyor.



ÖZGÜR DALGALAR, ÖZGÜR SAÇLAR
Rowenta Respectissim Saç serisinin Liss&Curl Saç Şekillendiricisi, en doğal bukleleri hediye eden bir yardım meleği!

Tam bir hafta boyunca ister hareketli ister romantik ister salaş ister iş kadını tarzını yansıtabilecek saç stillerini, Rowenta Türkiye'nin hem facebook hem de twitter adresinden takip edebilirsiniz.

Seçtiğiniz saç modelini yollayarak aralarında benim de Hippi Kız olarak yer aldığım bloggerlardan oluşan jürinin seçeceği 7 kişiden biri olabilir, Etiler Queen kuaför salonunda saç bakımı kazanabilirsiniz. Ayrıca katılan herkese Rowenta Respectissim serisi ürünlerinde geçerli %25 indirim hakkı var!

PAZARTESİ SAÇI DEDİĞİN...
Özellikle güzellik konusunda kalem oynatmayı seven bloggerların katıldığı lansmanda pazartesi sendromuna son dedirten saç stilinin sahibi ben oldum. Nasıl mı? Her zaman güne canlı uyanmayı seven ve hep de öyle uyanan biri olarak pazartesileri kabus olarak görmekten çoktan vazgeçmiştim. Özellikle pazartesileri daha enerjik ve şık olmayı istediğimden bu güne özel Rowenta Respectissim Liss&Curl Saç Şekillendiricisi ile saçlarıma doğal iri dalgalarla yepyeni bir görünüm kazandırdım. Sizce nasıl olmuş?
Özellikle açık renkte saçlara çok yakıştığını düşündüğüm iri buklelerle, pazartesi sendromuna son! Sloganım belli: "Benim enerjim yeter..."

Bu arada düzeleştirmecisini de kullanmadan geçmeyin derim. Benim gibi saçları düz olan biriyseniz Respectissim Liss&Curl Saç Şekillendiricisi tam size göre. Eğer dalgalı veya kıvırcık saçlara sahipseniz, düzleştiriciyle tam da istediğiniz düz saçlara kavuşabilirsiniz.




Peki sizin saç stiliniz hangi günü yansıtıyor dersiniz? #7gün7saç hashtagiyle Twitter üzerinden de fotoğrafınızı paylaşabilirsiniz. Acele edin. En çok beğendiğimiz saç stillerini seçmeye çok hevesliyiz!