Gerçek bir aşk hikayesi: Lanvin Marry Me!
GÜZELLİK

Gerçek bir aşk hikayesi: Lanvin Marry Me!

İlk görüşte aşka inanan, yasemin ve portakal çiçeklerinin ferah bileşimi ile aşkın kokusunu hayal edebilen, eşsiz kadınlar için tasarlandı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Temmuz 2014

Sabah saatleri…

Paris Pont des Arts'da ilk görüşte aşk!

Çok yakınından yürüyerek geçti. Ona baktı. O da ona baktı ve gülümsedi. İlk görüşte aşk, tutkulu ve güzel bir aşkın başlangıcı…
Lanvin'in son parfümü Marry Me! Paris sokaklarında bir yaz sabahı başlayan gerçek bir aşkın hikayesini anlatıyor. İlk görüşte aşka inanan, yasemin ve portakal çiçeklerinin ferah bileşimi ile aşkın kokusunu hayal edebilen, eşsiz kadınlar için tasarlandı.
Lanvin Marry Me notalarında limon ve ağaçsı notaları birlikte bulunduruyor. Yasemin ve portakal ağacı notalarından ilham alan parfüm; limon notaları olarak acı portakal yağı, limon, yeşil çay akorları, manolya, şeftaliyi barındırıyor. Sedir ağacı, beyaz misk, amber ve yasemin çiçeği ise ağaçsı notalarıdır.
Parfümün kreatörü Antoine Maisondieu Marry Me! için şunları söylüyor; "Bu kokuyu yaratırken, bir gece Sevilla'da yürürken hissettiğim yasemin ve portakal ağacı kokularından ilham aldım."