2014 yazının dudak rengi!
GÜZELLİK

2014 yazının dudak rengi!

Birkaç sezondur makyaj trendlerinde göze çarpan turuncu rujlar, 2014 yaz sezonunda bir adım daha öne çıkıyor ve sezonun en önemli makyaj trendleri arasında yerini alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Temmuz 2014

Turuncu ruj dikkati yüzünüze çekeceğinden, makyajınızın doğal tonlarda olmasına dikkat etmeniz önemli. Özellikle gözlerde sade bir makyaj tercih edebilirsiniz. Bu ufak püf noktasına dikkat ettiğinizde turuncu rujunuzu çekinmeden kullanabilirsiniz.

Turuncu ve turuncu tonlarının cilt tonunuza yakışmayacağından endişe ediyorsanız, turuncu tonlarının hemen her tür cilt rengine yakıştığını bilmelisiniz.

Ancak makyajınızda yaptığınız hatalar ve makyajınızın abartılı olması, turuncu ruj ile dengesiz bir görüntü yaratarak kötü görünmenize sebep olabilir. Aynı şekilde giyinirken de yanlış renk seçimleri yapmak, turuncu rujun rahatsız edici ve demode bir görüntü vermesine sebep olabilir.

Mavinin tonları, özellikle kobalt mavi, yeşil ve yeşilin tonları, bej ve ekru gibi nötr tonlar giyerek turuncu rujunuzun daha gözalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Kıyafetinizde rujunuzun tonlarına yakın renk geçişlerinin olması da, rujunuzun daha güzel gözükmesini sağlayacaktır.

Turuncu ruju soluk göründüğünüzde, görüntünüze canlılık ve enerji vermesi için de kullanabilirsiniz. Pürüzsüz duru bir cilt, aydınlatılmış bir yüz ve maskarayla şekillendirilmiş kirpiklerle kullanılan turuncu rujla harika görüneceğinizden emin olabilirsiniz!