Makyaj hakkında merak ettiğiniz her şey...
GÜZELLİK

Makyaj hakkında merak ettiğiniz her şey...

Makyajtrendi.com, Türkiye’nin en iyi makyaj artistleri tarafından hazırlanan uygulamalı makyaj videoları, faydalı ipuçları, ünlülerin makyaj sırları ile Nars ve Make Up For Ever gibi lider profesyonel makyaj markalarına online alışveriş imkanıyla sizi,

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Eylül 2014

Kadınların en büyük tutkularından biri olan makyajla ilgili ilham verici konuların ele alındığı Makyajtrendi.com, profesyonel makyaj markalarının uzmanlığı ve deneyimli ekibi sayesinde her gün yenilenen dopdolu içeriğiyle sizi keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Türkiye'nin en iyi makyaj artistleri tarafından hazırlanan pratik ve faydalı bilgiler verilen uygulamalı videolardan, ünlülerle yapılan röportajlara, makyajla ilgili ipuçlarından, güzellik sırlarına zengin içerik her gün sizi bekliyor.

Makyaj dünyasına yeni bir soluk getiren Makyajtrendi.com, dünyaca lider profesyonel makyaj markaları Nars ve Make Up For Ever'ın geniş urun gamına ulaşabileceğiniz tek site olma özelliği taşıyor. Profesyonel makyaj markalarına ek olarak Makyajtrendi.com aracılığıyla Shiseido ve Valmont gibi dünyanın önde gelen kozmetik markalarına da aynı adreste kolayca ulaşabilirsiniz.

Makyajtrendi.com ayrıca, Makyaj Akademisi ile Türkiye'nin en özgün ve iddialı makyaj oluşumuna imza atmaya hazırlanıyor. Makyaj Akademisi, hem makyaj öğrenmek hem de keyifli vakit geçirmek isteyenlere dört farklı alternatif sunuyor. Makyaj Öğreniyorum ile sertifikalı makyaj uzmanlarından alacağınız profesyonel makyaj dersleriyle merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilir, Make Up Workshop'lar ile en çok beğenilen teknikleri ve trendleri uygulamalı olarak öğrenebilir, Sizi Baştan Yaratalım ile ister bireysel ister grup olarak istediğiniz görünüme kavuşabilir ve Özel Günler için Makyaj ile Make Up For Ever ve Nars ayrıcalığında mezuniyet, düğün ve özel günlerinizde makyajınızı profesyonel ellere emanet edebilirsiniz. Makyajtrendi.com'un sunduğu tüm bu hizmetlere online olarak başvurabilirsiniz.