Ameliyatsız güzelliğin 2015 trendleri
GÜZELLİK

Ameliyatsız güzelliğin 2015 trendleri

Son yıllarda revaçta olan ameliyatsız estetik yöntemlerine yenileri eklendi. Bu sene favori olacak uygulamaları tek tek mercek altına alıp inceledik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2015

Gençleşmek için artık mutlaka bıçak altına yatmanız gerekmiyor. Çok sayıda ameliyatsız estetik yöntemiyle gençliği uzatabilir; akne, leke, küçük kırışıklık, selülit gibi cilt sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu senenin favori uygulamalarını bir araya getirdik.

Yüz gençleştirmede hızlı bir çözüm: Gençlik Kalemi

Gençlik Kalemi E-Dermastamp cildi içten ve dıştan aynı anda yenilemek için mükemmel bir seçenek sunuyor. Cihaz, üzerinde bulunan altı çelik iğnecikten ve cildin ihtiyacı olan anti-aging ürünü depolamaya yarayan bir haznecikten oluşur. Cildin ihtiyacı olan nem sağlayan, leke karşıtı ya da anti-aging ürünler, Gençlik Kalemi'nin ürün haznesine konur ve aynı anda cilde verilerek etkinin artırılması sağlanır. Nano teknoloji ile üretilmiş, leke giderme, kırışıklıkları hafifletme, mor halkaları ve ödemleri azaltma vb. özellikteki ürünlerle uygulamanın gücü artırılır. Açılan küçük kanallardan derinin alt tabakalarına kadar ulaşan bitkisel kök hücre ekstreleri, vitamin ve serumlar, yöntemin başarısı ve sonuçların kalıcılığını artırır.

Plazma enerjisi 'Plexr' ile göz çevrenizi ameliyatsız yenileyin

Tüm dünyada 'soft surgery' olarak tanınan Plexr; neşterli operasyonlardan çekinen ve göz çevresindeki kırışıklıklarından kurtulmak isteyenleri memnun edeceğe benziyor. Cihaz; uygulanacak cilt yüzeyindeki elektriksel aktiviteyle ortamdaki havayı, 'plazma enerjisi'ne dönüştürüyor. Bu enerji, cildin sorunlu dış yüzeyini buharlaştırıyor ve yeni doku oluşum süreci başlamış oluyor. Yöntem; göz kapağı gerginleştirme, göz çevresi gençleştirme, aktif aknelerin ve akne skarlarının tedavisine destek, ben ve siğillerin yok edilmesi, yara ve kaza izlerinin, dudak üstü kırışıkların giderilmesi amaçlı kullanıyor. 28 günde bir yenilenen 3-4 seanslık uygulamalarla sağlık ve gençlik vaat eden sistem; Naturamed güvencesiyle Türkiye'ye getirildi.



Aşırı terlemeye son: MiraDry

Araştırmalar, her beş kişiden birinde aşırı terleme olduğunu, halbuki bu kişilerin pek azının tedavi için doktora gittiğini gösteriyor. 2015'te FDA onaylı yepyeni bir sistem koltuk altı terlemesini, cerrahi işlem ya da enjeksiyon olmadan yok ediyor. MiraDry adı verilen sistem; kişiye herhangi bir anestezik madde verilmeden, elektromanyetik enerji kontrollü biçimde koltuk altı ter bezlerini hedefleyerek onları etkisiz hale getirir. Üç ay arayla yapılması tavsiye edilen iki seans; MiraDry ile terlemeye son vermek için yeterlidir.

Akneye çözüm: Theraclear

TheraClear özellikle gençlik aknelerinde ilaç, solüsyon tedavileriyle etkin sonuç alamayan için; hafif ve orta derecede iltihaplı akneleri azaltan yepyeni bir sistem. 10 dakika gibi kısa bir sürede siyah noktaların ve aknelerin bulunduğu sorunlu bölgeyi vakumla temizleyen TheraClear, yoğun atımlı ışık teknolojisi ile de bakterileri yok eder, porları sıkılaştırır, aknenin yeniden olgunlaşmasını engeller ve ciltteki yağ üretimini azaltır. Aknelerden kurtulmak için geleneksel ilaç tedavilerinden yanıt alamayanlar ve antibiyotik kullanmak istemeyenler için hızlı ve sonuç alıcı bir uygulama.

Suda pedal çevirerek incelin: Sobike Aquabiking

Fransa'da doğup ünlenen; selülit, bölgesel incelme ve fizik tedavi amaçlı kullanılan Sobike Aquabiking, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Yöntem; tek kişilik bir makinede, 18 hidromasaj ünitesini, renk terapisini, aromaterapik uygulamaları, ekolojik bir teknik oda ile birleştirdi. Egzersiz ve inceltici terapileri bir arada sunan konsept; sadece formu korumak amaçlı değil, varis ve ödem tedavilerine yardımcı olmak, sakatlanan sporcuların rehabilitasyonu, hamile ve ileri yaş egzersizlerinde de güvenle kullanılıyor. Sistemin takipçilerinden olan Ebru Şallı, 45 dakikada 500 kalori verdirmesi ve aynı zamanda masaj etkisi olduğu için diğer egzersizlerden daha fazla sevdiğini dile getiriyor. Bu konseptte şahane kokulu inceltici özler içeren bir suda renk terapisi ve su masajı içinde pedal çevirerek form tutup inceliyorsunuz. Kişisel bir kabinde, seansları kullanıcının başlatıp bitireceği şekilde ayarlanan sistem; TV izleyip, müzik dinleyeceğiniz size ait bir küvet ve odada uygulanıyor. Üstelik su belinize kadar geldiği için saç kurutma, makyaj bozulması gibi sorunlar da yok.

Şamdan