Dermalogica ile hassas cildinizi koruyun
GÜZELLİK

Dermalogica ile hassas cildinizi koruyun

Hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş Dermalogica Ultra Sensitive Tint SPF30 güneşin zararlı etkilerine karşı maksimum koruma sağlarken aynı zamanda cildin nem dengesini düzenliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2016

Dermalogica, "Gün Işığından Koruma" sistemi içerisinde, çevresel faktörlerden etkilenip hassaslaşmış ve nem bariyeri hasar görmüş ciltler için Ultra Sensitive Tint SPF30'u geliştirdi. Doğal renklendiriciler ile hafif renkli yapıya sahip Ultra Sensitive Tint SPF30, özellikle hassas ciltleri güneşin zararlı etkilerine karşı korurken, cilt hassasiyetini rahatlatmaya ve nem dengesinin yeniden oluşmasına yardımcı oluyor.

Hassas ciltler UV ışınlarından çok daha çabuk etkilenirken, güneş koruyucularının içerdiği kimyasal filtrelere karşı da reaksiyon gösterebiliyor. Ultra Sensitive Tint SPF30 kimyasal filtreler içermeyen, doğal renklendiricili, özellikle hassas cildi rahatlatıcı içeriklere sahip bir ürün. İçeriğindeki ultra ince titanyum dioksit ile güneşin zararlı ışınlarını bloke ederken, yeşil çay, üzüm çekirdeği ve antioksidan vitaminler cildi zamansız yaşlanmaya karşı korumaya, oğulotu özü ve ekinezya ile hassas cildi rahatlatmaya yardımcı oluyor.

Günlük bakımın parçası olarak kullanılabilen Ultra Sensitive Tint SPF30, maksimum koruma için her gün nemlendiriciden sonra ya da tek başına nemlendirici olarak kullanımı önerilir. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce yüze uygulanması tavsiye edilir. Güneşlenirken ihtiyaç duyuldukça gün içinde belirli aralıklarla kullanım tekrarlanmalıdır.