Le Petit Marseillais'den yeni duşta özel bakım serisi
GÜZELLİK

Le Petit Marseillais'den yeni duşta özel bakım serisi

Fransa’nın lider duş jeli markası Le Petit Marseillais, Akdeniz’den mevsiminde elde edilen doğal bileşenlerden oluşan ürünlerine, kremin nemlendirici özelliğini içeren “duşta özel bakım serisi”ni ekledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Temmuz 2016

Ülkemizde de kısa sürede çok sevilen, Fransa'nın lider duş jeli markası Le Petit Marseillais, Akdeniz'den tam da mevsiminde elde edilen doğal bileşenlerden oluşan ürünlerine, kremin nemlendirici özelliğini içeren "duşta özel bakım serisi"ni ekledi.

Duş jeli ile kremin nemlendirici etkisini bir araya getiren Le Petit Marseillais'nin yeni "Duşta Özel Bakım Serisi", mutluluk veren cilt bakımı etkisinin yanı sıra duştan sonra cildin 24 saat nemli kalmasını sağlıyor.

Yeni Le Petit Marseillais, "Duşta Özel Bakım Serisi", duşta kendini şımartmak isteyenlere, gül yaprağı yağı, balmumu ve argan yağı içerikli "Yoğun Besleyici", shea yağı ve akasya içerikli "Yoğun Nemlendirici", Akdeniz yosunu ve deniz minareleri içerikli "Tazeleyici" ve argan yağı ve portakal çiçeği içerikli "Besleyici" olmak üzere dört yeni duş jeli sunuyor.

Yoğun Besleyici Duş Jeli: Güzellik reçetelerinin yüzyıllardır vazgeçilmezi olan gül, «sarı çöl altını» olarak da bilinen besleyici argan yağı ve antik çağlardan beri krem tariflerinde kullanılan balmumu, mutluluk verecek bir cilt bakımı için Le Petit Marseillais Yoğun Besleyici Banyo ve Duş Jeli'nde bir araya geldi.

Le Petit Marseillais Yoğun Besleyici Banyo ve Duş Jeli, zengin ve kremli dokusu ile cildi yumuşacık yapar, 24 saat nemlendirir.
Yoğun Nemlendirici Duş Jeli: Kremli dokusu, shea butter ve akasyanın büyüleyici kokusu ile cildi yumuşacık yapar. Cildi yoğun bir şekilde besler ve yeniden nemlendirir.

Afrika'da kutsal bir ağaç olan karite ağacının meyvesinin yağı olan shea butter, güzellik reçetelerinde yüzyıllardır kullanılmaktadır. Eşsiz Akasya çiçekleri ise ürüne hafif ve tatlı bir koku verir.

Tazeleyici Duş Jeli : Denizlerde yatan gerçek bir hazine olan yosun ve mineral tuzlar, bakım ritüellerinin vazgeçilmezidir. Le Petit Marseillais Tazeleyici Banyo ve Duş Jeli denizlerden gelen bakımla, cildi nemlendirir, tazeler ve arındırır. Duştan sonra canlandırıcı etkisi hissedilir.
Besleyici Duş Jeli : Argan yağı içeriği ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve ipeksi bir yumuşaklık hissi verir. Güçlü etkili argan yağı ve Akdeniz güneşi altında, gün doğarken elle toplanan portakal çiçeği kombinasyonu ile cildi şımartan bir bakım sunar.

Geleneksel yöntemlerle, doğal kaynaklı içeriklerle ve çevre dostu olarak üretilen Le Petit Marseillais, yeni serisi ile; Akdeniz'in doğallığını evlere taşıyan duş jelleri, geleneksel sabunlar, bakım kremleri ve bakım yağlarından oluşan ürün yelpazesini genişleterek, Türk tüketicisine koku, içerik ve cilt bakımı için çeşitli seçenekler sunuyor.



Le Petit Marseillais
Dürüstlük, gerçeklik, doğallık ve otantiklik üstüne kurulmuş bir marka olanLe Petit Marseillais, içeriklerini ve aromalarını gerçek meyve ve çiçek özlerinden alıyor. Paraben ve renklendirici boya içermeyen duş jellerinin benzersiz kokuları, doğal kaynaklı bitkilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Kremli formülleri ile cildi kurutmuyor, nemlendiriyor.

Marsilya'nın 300 yıllık efsanevi ürünü Marsilya Sabunu'ndan esinlenilerek 1984 yılında doğan Le Petit Marseillais, "Fransa'nın En Çok Sevilen" ve "Fransa'nın En Yeşil" markası olarak, bugün dünyanın 23 ülkesine Akdeniz doğasını ve sıcaklığını taşıyor.

Ülkemizde, dünyanın lider kişisel bakım ve sağlık markalarından, Johnson&Johnson tarafından pazara sunulan Le Petit Marseillais, marketler, parfümeriler ve seçkin eczanelerde geniş yelpazedeki ürünleri ile satışa sunuluyor.

Marka başarı hikayesi ile "yüzyılın markası" tanımlamasına layık görülen Le Petit Marseillais; tıpkı ikonik logosundaki denizci çocuğun Marsilya limanında oturup denizi seyretmesi gibi kalbi Akdeniz'de atan bir marka. Güzel kokuların ve renklerin, modernliğin ve zamansız değerlerin, ahengin, korunmuş bir doğanın, hayattan zevk alan geniş ailelerin bölgesi olan Akdeniz ve bu bölgede köklerini salan Le Petit Marseillais; huzura, esenliğe ve içtenliğe dayalı hayat tarzını "joie de vivre"i yansıtıyor.