Sisleya ile Anti-aging’de bir ilk
GÜZELLİK

Sisleya ile Anti-aging’de bir ilk

Sisley ilk kez hem genetik hem de epigenetik faktörlere hedef alan yeni anti-aging bakımı “Sisleya L’Integral” Ekim ayında tüketicisiyle buluşuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Eylül 2016

İlk kez, bir anti-aging bakımı yaşlanmanın 3 boyutunu da hedef alarak, genetik, çevresel ve davranışsal faktörlere bağlı yaşlanmaya karşı eksiksiz ve tam kapsamlı çözüm sağlamak için zengin bitki özlerinden oluşan son derece zengin bir formüle sahiptir. Yeni Sisleya Integral Anti-Age bakımı ile olumlu veya olumsuz duygu ve düşüncelerimiz ve yaşam tarzımızın neden olduğu epigenetik olarak adlandırılan davranışsal faktörlere karşı yaşlanma ile mücadele etmek için optimal seviyeden hücrenin yaşam döngüsünün korunmasını sağlıyor.

Hücrenin yaşam ömrünün korunması için formülünde 3 yeni aktif içerik yer almaktadır.

Akasya özleri, optimal enerji üretimini teşvik eder, hücresel yorgunluk ile savaşır.

Lindera özleri, cildin bioritminin yeniden senkronize etmek için çalışır.

Soya ve Maya Protein kompleksi, telomerlerin bütünlüğünü sağlamaya ve hücrenin yaşam süresinin korunmasını sağlar.

Duyulara hitap eden 2 lüks yapısı bulunmaktadır. Normal ciltler için ipeksi ve ciltte eriyen yumuşak yapı ve güçlü ve besleyici aktif içerikler ile zenginleştirilmiş kuru ciltler için daha fazla konfor sağlayan zengin ve besleyici yapı.

Kendi içeriklerin doğal olarak oluşturduğu koku ile formüle edilmiştir. Lavanta ve Mercanköşkü bitkilerinin temel yağları içerir.

Sisleya L'Integral'in şık çizgilere sahip beyaz ve altın rengi ürün ambalajı son derece şık ve zarif bir tasarıma sahiptir.

Silseya L'Integral kadınların ciltlerine en iyi geleceği sunmak için çalışır. Yaşlanmanı tüm belirtilerine karşı mücadele eder; çizgilerin görünümünü azaltmaya, cildin sıkılığının ve yoğunluğunun artmasına, ışıltı ve nemlilik kazanmasına destek verir.