Yeni şişe, yeni bir arzu nesnesi
GÜZELLİK

Yeni şişe, yeni bir arzu nesnesi

Christian'ın kadınların değişen halet-i ruhiyelerine ve kimliklerine duyduğu tutku, parfüme dair felsefesiyle örtüşüyor. Yalnızca tek bir parfümle kadınları kısıtlamak yerine, üç farklı parfüm karakteri yaratarak kadınlara feminenlikleriyle oyun oynama ve

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Eylül 2017

Christian Louboutin, arzu nesnesi olarak da nitelendirilebilecek bir şişe ve kadınlara parfümlerini her durumda yanlarından ayırmama şansı tanıyacak bir boyut hayal etti. Yeni şişe, olağanüstü kıvrımları ve elinizde tuttuğunuzda verdiği his ile ister mükemmel bir hediye, ister kendinize saklayacağınız bir hazine.

Tasarım da Christian'ı yansıtıyor: Gölgeli geçişi, zarif ölçüleri ve feminen kıvrımları ile çekici detaylara sahip. Her parfüm, içeriğini yansıtan ikonik bir renk geçişiyle dikkat çekiyor. Mısır'da bir gün batımının izdüşümünü koyu altın rengiyle taşıyan Bikini Questa Sera, sıcacık bir kırmızı ve parlak altın rengiyle Tornade Blonde ve koyu mor tonlarıyla Trouble in Heaven. Parfümler, altın renginin detayları vurguladığı beyaz bir kutu ile sunuluyor ve her kutunun içinde Christian'dan bir not, tasarımcının kadınlara olan sevgisinin altını çiziyor. Yeni parfümü kutlamak için Christian, üç farklı karakterin dünyasını konu alan üç kısa filmi sundu. Kısa filmlerin her birinde parfüm, farklı bir kadının arzuları ile ilişkilendiriliyor. Sevilen, ve kendini seven bir kadın!

Bikini Questa Sera: Gündüzün sıcaklığını, teni yakan güneşi, plajın cazibesini geceye taşıyan bir parfüm. Akşam serinliğinde parfüm baş döndürmeye devam ederken, yasemin ve sümbülteber notaları tende kalmaya devam ediyor.

Tornade Blonde: Adı sarışın olsa da bu aslında ruh halini yansıtan bir parfüm. Kırmızı gül, menekşe ve kuş üzümü çiçeklerinin yoğun ve tatlı notaları, aşka ve maceraya davet ediyor.

Trouble in Heaven: Geceyi ateşe veren bir parfüm. Süsen, paçuli ve tonka ağacının amberin sıcaklığıyla buluşan notaları vücudu ikinci bir ten gibi sarmalıyor.