Gölgenin geri dönüşü
GÜZELLİK

Gölgenin geri dönüşü

Sonbahar/Kış 2017-18 sezonunda gözler siyahın en natürel haliyle hiç olmadığı kadar anlamlı bakıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Aralık 2017

Pierre Soulages'ın siyahları ve onun gölgeleriyle aynı anda hem asil hem de asi etki yaratma gücüne sahip bu rengin makyajda yaratabileceği efektleri mercek altına alıyoruz.

Hazırlayan Pelin Hasçalık
Fotoğraf Félix Valiente
Styling María Vernetta
Makyaj: Fanny Martin

EKSTRA PARLAK ÇİZGİ

Işığın yokluğunda sanal gerçekliği görünür kılan, görsel algınızın, arka plandaki gürültülerin ve yansımaların rengi siyah. Bu görünüm için Givenchy Liner Vinyl Rosy Black'in ince fırçası, kalınlığı değişen ekstra parlak çizgiler oluşturmak için kullanılabilir.


Kolye, Isidoro Hernández

SİMLİ YANSIMALAR
Siyah ve koyu vurgularla sert bir ifade oluştururken pembe ve mor yansımalar içeren simli farları göz makyajınıza ekleyebilirsiniz. Önerimiz parlaklığı küçük inci parçalarından oluşan Ombre Couture krem far ile makyaja derinlik katmanız.


Bluz, Uterqüe Yüzük, Repossi

PRİZMA ETKİSİ
Gözlerde siyahın büyüsüne kapılırken ciltte, natürel etkiyi sürdürmeye devam edin. Mat görünümlü bir ten makyajı, yerini ışıltılı ciltlere bırakıyor. Yenilenen Givenchy Prisme Blush'ın uçuk pembe ve şeftali tonlarıyla doğal uygulamalar yapmak mümkün.

Givenchy, yeni seon makyaj koleksiynunda fransız sanatçı Pierre Soulages'dan esinleniyor. "Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu başka bir siyaha; siyahın gölgesinden karanlığa yapılan bir yolculuk. Bir ışıkla olan çalışmam, derin bir nefes. Karanlık bir fikirden esinlenen tamamen pozizif bir koleksiyon"

AÇILI MASKARA
Givenchy Noir Interdit Deep Black maskara, uygulama esnasında sağladığı 90 derecelik dönüş açısıyla kirpikleri maksimum oranda uzatarak hacim katıyor. Givenchy makyaj artisti Nicolas Degennes'in önerisi ilk uygulamada maskarayı açılı şekilde kullanmak, ardından daha vurgulayıcı kirpikler için zikzak hareketlerle kirpikleri kat kat taramak.

KOYU PARLAK
Koyu bir dudak parlatıcısı olarak esrarengiz bir hava yaratan Givenchy Gloss Noir Révélateur, tek başına ya da herhangi bir rujun üzerine parlatıcı olarak uygulanabiliyor. Parlatıcı, paraben içermemesi ve yapışkan olmaması sebebiyle de ideal.

DUDAK KONTÜRÜ
Givenchy Lip Liner Noir Révélateur çok amaçlı dudak kalemini zevkinize göre baz olarak kullanabilir ya da rujunuzun üzerine -rengini yoğunlaştırmak için- sürebilirsiniz. Bu kalem, dudak kontürünüzü yeniden şekillendirerek daha dolgun görünmelerini sağlıyor.

TAMAMLAYICI ELLER
Siyah renk aynı zamanda zarif elleri de hakimiyeti altına alıyor. Givenchy Laca Le Vernis Noir Satin ojenin likit yapısı ultra parlak bir bitiş sağlıyor. Yoğun bir renk için mutlaka iki kat uygulamanız öneriliyor.

KREMSİ FAR
Givenchy Ombre Couture Rosy Black kremsi, su geçirmeyen ve uzun süre kalıcı yapısıyla yeni jenerasyon bir far. Göz kapağı kıvrımlarına anında sarılan bu farı parmak uçlarınızla ya da bir far fırçasıyla uygulamanız mümkün.


Bluz, Mango Mücevherler, Messika

DUDAKLA UYUM
Givenchy Le Rouge yeni yedi tonuyla koleksiyondaki renkleri genişletiyor ve rujun ince, yapışmayan yapısı nazikçe dudakları şekillendiriyor. İçeriğindeki balmumu, kremsi bir rahatlık verirken, mikro hyalüronik asit dudakların nemlenerek daha hacimli görünmesine yardımcı oluyor.