Aralık ayı ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

Aralık ayı ne var ne yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Aralık 2017

YENİ KRİSTALİZE İKSİRLER
İksirler 'Kristalize mucize iksir' ile yaratılan La Mer'in yeni iki ürününden ilki mimik çizgilerini dolgunlaştıran ve göz çevresindeki şişkinliği azaltan göz kremi. Diğeri ise cilt bariyerini güçlendirerek cildi sıkılaştıran yağ-su bazlı losyon.


La Mer
Genaissance de la Mer The Infused losyon, 1.700 TL

KUTLAMA KUTUSU
2018'i karşılarken Darphin'in özel tasarım yılbaşı setleri, Fransız kaligraf Nicolas Ouchenir'in özgün illüstrasyonlarıyla süsleniyor. Dört farklı Darphin kutusundan favorimiz olan Lumière Essentielle'de (299 TL) ilk çizgi ve kırışıklıklara karşı etkili, yüksek anti-aging özellikli aydınlatıcı ürünler sunuluyor.

YENİ TERAPİ
St. Regis Istanbul bünyesindeki Iridium Spa, İngiltere bazlı cilt bakım ve spa markası Elemis'in ürünlerini kullanarak yeni terapiler sunuyor. Spa'da deneyimleyebileceğiniz bakımlar arasındaki favorimiz Elemis Pro-Intense Lift Effect Facial bakımı.


Bobbi Brown Caviar & Rubies Eye Shadow Palette, 315 TL - Estée Lauder Victoria Beckham Aura Gloss in Honey, 175 TL

DİKKAT ÇEKENLER
Caviar & Rubies Eye Shadow Palette Bobbi Brown'un aynı ismi taşıyan yeni koleksiyonunun baş aktörü ve parti çantasının bir vazgeçilmezi. Estée Lauder Victoria Beckham Aura Gloss in Honey hem dudaklar hem de yüz için ışıltı ve aydınlık görünüm veriyor.


Kiko far, 27,95 TL - MAC Snowball Holiday Rouge En Snow ruj, 75 TL

Sonbahar renklerinden esinlenen Kiko'nun far renkleri ise kış makyajını tamamlıyor. MAC Snowball Holiday koleksiyonundaki Rouge En Snow ruj da mat dokusuyla yeni yılın rengini temsil ediyor.

ALTIN SAATLER
Provence'ta güneş ışınlarının toprağın içinde eridiği eşsiz anlar L'Occitane'ın Terre de Lumière parfümünün özünü anlatıyor. Zıtlıklarla dolu, sıcak gurme notaların birleştiği aromatik kokular, yılbaşı için altın ışıklarını daha parlak saçmak üzere Terre de Lumière parfüm setiyle (364 TL) sunuluyor.

ORGANİK FORMÜL
HiPP Hassas Nemlendirici Krem(5.90 TL) cildi nemlendirerek besliyor. Krem içeriğindeki olgun bademlerden sağlanan badem yağı özellikle kuru ciltler tarafından tolere edilebiliyor.