Karakterli mücevherler
GÜZELLİK

Karakterli mücevherler

Değerli taş ve yeni formlarla yeniden yaratılan Bulgari Divas’ Dream koleksiyonu, gerçek bir Roma ruhuyla kadınları birbirine ve dünü bugüne daha çok yaklaştırıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Aralık 2017

Ayça Dost

Cinecittà ve Dolce Vita döneminde dünyanın spot ışıklarının aydınlattığı olağanüstü auraya sahip divalar ve onlara hayran olan kadınlar… Kamera önündeki kadınların stili, hayat tarzı ve düşünce biçimleri kim bilir kaç kadına ilham verdi. Divas' Dream bu yıldızları ve onların ruhunu bugüne taşıyan kadınları kutlayan bir fikir olarak yola çıkan bir mücevher koleksiyonu. Kadın ruhu ve Roma'nın eşsiz güzelliğinin büyüleyici temsilcilerinden Bulgari, ikonik Divas' Dream motifini kreatif formlar ve renklerle yeniden yaratarak koleksiyonunu günümüz kadınlarına ithaf ediyor.

Feminen zarafeti bugünün her dakikasına özgürce taşımak isteyen kadınlar için farklı stiller ve renkleri barındıran koleksiyonun arkasındaki fikir aslında bu kadar sade değil. Her kadını bir diva gibi hissettirmesi amacıyla tasarlanan mücevherlerin esas odak noktası fonksiyonellik. Mücevheri zarif, karizmatik, ihtişamlı ya da çağdaş bir hava yakalamak için kullanan kadınları düşleyen Bulgari, koleksiyonda farklı amaçlara hitap eden parçaları içinde barındırıyor.

Ayrıca koleksiyonun her detayında mücevher yapımının inceliğini görmeye devam ediyoruz. Tıpkı kadınlar gibi her taş kendine özgü ve eşsiz. Dolayısıyla marka değerli taşların yeni renk paletiyle karşımıza çıkıyor bu kez. Ve taşların renkleri kadınların farklı kişilik özelliklerini, ruh hallerini yansıtıyor. Şekilleri, açıları ve tonları taşların 'eşsizlik' özelliklerini belirliyor. Bu da aslında erdemleri, hayalleri ve tarzlarıyla her kadının diva gibi hissetmesini simgeliyor. Elmaslar ebedi bir parıltıyı, pembe turmalin neşeyi, rubelit duygusallığı, ametist dengeyi, akuamarin saflığı, lapis kendini ifade etme gücünü ve akik sıcaklığı temsil ediyor. O nedenle koleksiyonun her parçasında bu fikirden yola çıkan bir hikaye gözlemlemek mümkün.