Kaleydoskopik
GÜZELLİK

Kaleydoskopik

Kadın ve erkeğe parfüm merceğinden bakma fikri, La Femme Prada Intense ve L’Homme Prada Intense notalarının çıkış noktasını oluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Ocak 2018

Pelin Hasçalık

Nota kombinasyonları oluşturulurken doğal içerikler yeni yöntemlerle yalınlaştırılıyor, çoğaltılıyor ve yeniden düzenleniyor. Ve ortaya çıkan kombinasyon, Prada erkeği ve kadınının ebedi yönlerine vurgu yapmayı başarıyor. Her iki cins için tasarlanan parfüm serisinde bir bütünün iki bağımsız parçasını yansıtan parfüm şişelerinin, zıtlıktan ziyade tamamlayıcı nitelikte olduğunu söyleyebiliriz. La Femme Prada Intense, belli öğelerin doku ve renk paletinde vurgulanması ile karakterize ediliyor. Prada'nın köklerinde yer alan ve İtalyan modaevinin 1913'teki ilk günlerine dayanan ikonik Saffiano etkisi, şişenin yuvarlak arka kısmını şarap rengiyle sarıyor. Intense şişesinin neredeyse bir mimari yapıyı anımsatan amber camı, kokunun egzotik yönünün altını çiziyor. İç yüzeyinde bulunan ayna ise La Femme Prada ve L'Homme Prada serisinin katmanlı kokusunun yanı sıra markanın çok yönlülüğünün bir izdüşümü olarak ışığı kırıyor, görüntüyü çoğaltıyor.

La Femme Prada Intense

Bu tasarım, kampanya filmiyle de destekleniyor: Mia Goth, Mia Wasikowska, Dane DeHaan ve Ansel Elgort; Steven Meisel objektifiyle gerçeküstü bir ortamda sahne alıyor. Birbirine bağlı alanlar, kadın ve erkeğin iç içe geçişi, tek renklilikten kaleydoskopik görünümlere geçişlerle parfümün kampanya filmi izleyiciyi prizmatik bir yolculuğa çıkartıyor. Çiçeklerin dağınık bir görsel anlatısıyla başlayan film, Prada'nın klasik taçyaprağı, Saffiano duvarları, siyah-beyaz damalı zemin kodlarının artan varlığıyla zengin ve akan bir görsele dönüşüyor. Bu görsellik de kokuların yoğunluğunu çağrıştırarak bizi Prada dünyasının kalbine taşıyor. Yani kadının ve erkeğin ortak hayal gücüne...

L'Homme Prada Intense