Gigi Hadid'in parlak saçlarının sırrı!
GÜZELLİK

Gigi Hadid'in parlak saçlarının sırrı!

Son yılların en beğenilen modellerinden Gigi Hadid, parlak saçlarının sırrını açıkladı. İlginç yöntem birkaç gün saçlarınızı yıkamamayı gerektiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Şubat 2018

Hindistan cevizi yağı son yıllarda cilt bakımından saç bakımına, zayıflamadan sindirim düzenlemeye kadar pek çok alanda yaygın olarak kullanılıyor. İnsanlar Hindistan cevizi yağının sağlık ve güzellik açısından faydalarını keşfettikçe her geçen gün daha popüler hale geliyor. Ünlüler arasında da aynı şekilde popülerleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Gigi Hadid parlak saçlarının sırrının Hindistan cevizi yağı olduğunu açıkladı.

Bir dergiye röportaj veren 22 yaşındaki model işinin çok yoğun olmadığı günlerde saçlarını yıkamaya ara verdiğini itiraf etti. Saçını yıkamaya ara verdiği dönemde saçına hindistan cevizi yağı sürüp birkaç gün boyunca yıkamadan bekletiyor.

"3 GÜN SAÇLARINIZI YIKAMAYIN"
"Boş zamanım olduğunda saçıma Hindistan cevizi yağı sürüp yıkamıyorum. Duş alabilirsiniz tabii ki ama saçınızı topuz yapıp 3 gün kadar yıkamayın."

Günler sonra saçınızı yıkarken ilk olarak su yerine şampuan uygulamanız gerekiyor. Aksi halde saçınız yağlı kalabilir. Şampuan uygulayıp duruladıktan sonra bir kez daha şampuanlamalısınız. Gigi, bu yöntemle saçlarının parlak kaldığını söylüyor. Biz onun yalancısıyız.