Ne var ne yok?
GÜZELLİK

Ne var ne yok?

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Mart 2018

YENİ PATENT
Premier Cru The Serum formülünde, Caudalie'nin Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak çalışmalarının sonucu patentini aldığı Vinergy yer alıyor. The Serum'un öne çıkan özelliği; birlikte kullanılan yaşlanma karşıtı nemlendiricinin ve diğer ürünlerin etkinliğini arttırması.

DUYUSAL KLASİK
Valentino'nun moda hassasiyetinin zarif işçiliğine dayanan Valentina koleksiyonu en yeni üyesi Valentina Blush ile karşımızda. Koku, parfümör Alexis Dadier'nin eşsiz vizyonuyla birleşerek portakal çiçeğini pralin notalarıyla sarmalıyor.

GÜL YAPRAĞI
Nuxe Pétales de Rose serisinin en yenisi gül yapraklarından üretilen Misel Makyaj Temizleme Yağı (75 TL) suya dayanıklı makyaj dahil yüzdeki tüm makyajı nazikçe gideriyor. Her cilt tipine uygulanabilme özelliğiyle cilt bakımını tamamlayan Hassas Arındırıcı Maske (85 TL) ise, içeriğindeki pirinç pudrası, biberiye özü, kanolin ve gül yaprağı özleriyle cilt temizliğini destekliyor.

MAKYAJ AİLESİ
Ciltteki renk eşitsizliklerini ortadan kaldıran Estée Lauder Double Wear Correcting uo Renk Eşitleyici kapatıcı ya da fondötene kusursuz bir baz oluşturmasıyla makyajdaki ilk adım için ideal. Işık yansıtıcı pigmentlere sahip Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı fondöten cildi aydınlık, parlak ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için tercih sebebi. Dudakların ön planda olduğu görünüm için iki öneri: Ruj seçiminde alışık olmadığımız renkleri kullanma olanağı sunan Kiko Milano ve metalik bir merkez ile gölge efektli mat dış halkayı birlikte sunan Rouge Dior Double Rouge.

BÜTÜNLEYİCİ BAKIM
Formülündeki nar özü sayesinde cilde pürüzsüz bir görünüm veren Murad Nar Özlü Gözenek Arındırıcı Maske (260 TL) içeriğindeki yoğun kil ile gözenekleri arındırmaya yardımcı oluyor. La Mer The Renewal Oil (930 TL) deniz yosununun iyileştirici gücü sayesinde ciltteki nem bariyerini güçlendiriyor ve oluşmuş çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor.

GECE BİR DAMLA
Sabaha kadar cildi canlandırmak ve yeniden yapılandırmak için gece boyu çalışan La Prairie Platinum Rare Cellular Night Elixir (4.890 TL), cildin tam yenilenme süreci için gerekli olan dört fonksiyonu ilk defa tek bir formülde buluşturuyor; beslenme, solunum detoksifikasyon ve bağışıklık.

COŞKULU ÇİÇEK
Şişesi markanın kreatif direktörü Jeremy Scott tarafından tasarlanan Moschino So Real Cheap and Chic parfüm (50 ml, 240 TL) acı portakal ve lezzetli mandalina ile beraber parlak bir açılış yapıyor. Pembe şakayık ise birbirinden farklı yüzleriyle yasemin yaprakları ve manolya çiçekleri ile dans ediyor.

JAPON RİTÜELLERİ
Jon ve Clara Molloy'un Japon kültüründen esinlenerek yarattığı Floraiku (1.230 TL) kokuları ilhamını Haiku'dan; Japon edebiyatının üç dizelik şiirlerinden alıyor. Harvey Nichols'daki Japon aile evinden esinlenilerek yaratılan marka standında, her gelen ziyaretçiye parfüm seremonisi öncesi sıcak el havlusu, mevsime özel Floraiku çayı ve üzerinde özel şiiriyle Floraiku yeşil çay bisküvisi ikram ediliyor.

BÜYÜLÜ KOKULAR
Sonbahar/Kış 2017-18 sezonuyla birlikte keşfettiğimiz yeni parfümler: Notalarında tatlı nar, limon ve gül barındıran My Burberry Blush, bahar tazeliğini anımsatan Marc Jacobs Decadence Divine EDT ve Kenzo dünyasının cesur, spontane, şaşırtıcı, eğlenceli duruşunu taşıyan Kenzo World.

CİLT TİPLERİNE ÖZEL
Cetaphil Nemlendirici Krem (43,57 TL) pul pul dökülmeler ve tahriş gibi pek çok olumsuz durumla savaşan kuru cilt tipleri için ideal. Yağlı ciltlere özel Cosmed Complete Benefit Matlaştırıcı ve Dengeleyici Krem (54 TL) aşırı yağlanmayı dengelemeye ve cilt parlamalarını önlemeye yardımcı. Organik badem yağı içerikli HiPP Banyo Jeli (25 TL) hassas ciltleri temizlemek için tercih sebebi.